vorini-gr: Έστειλε προκήρυξη η Σέχτα για τον Σωκράτη…

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Έστειλε προκήρυξη η Σέχτα για τον Σωκράτη…


Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική καθώς λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, η οργάνωση Σέχτα Επαναστατών έστειλε προκήρυξη σύμφωνα με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προκήρυξη εστάλη στην εφημερίδα Τα Νέα ωστόσο, μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί δεν έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο της.........

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, θα ερμηνεύσουν τα όσα γράφονται για την ανάληψη ευθύνης, έτσι ώστε από τη μία να αυξήσουν τη φρούρηση σε στόχους για το ενδεχόμενο νέου χτυπήματος και από την άλλη να αποκωδικοποιήσουν τον τρόπο που σκέφτονται τα μέλη της οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών.

Την ίδια ώρα οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι. Νέα στοιχεία δεν έχουν προκύψει, ενώ η χήρα του Σωκράτη Γκιόλια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Δεν είναι σε θέση να μας μιλήσει. Έχει υποστεί ισχυρό σοκ και δεν θέλουμε να την πιέσουμε. Άλλωστε δεν περιμένουμε και πολλά από όσα θα μας πει» αναφέρει αστυνομικός και συμπληρώνει «Αλλά και οι υπόλοιποι από τους μάρτυρες που ήταν στην περιοχή την ημέρα του χτυπήματος ελάχιστα πράγματα κατάφεραν να δουν ή να ακούσουν».

Εκεί που επενδύουν πλέον οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι στη διαφαινόμενη σχέση μελών του αντάρτικού πόλης με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου.

Τα όπλα που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη οργάνωση είναι σίγουρο ότι τα προμηθεύτηκε από ποινικούς, όμως από τη στιγμή που έφυγαν από τα χέρια ποινικών για να φθάσουν στα μέλη της οργάνωσης μεσολάβησαν πέντε με έξι άτομα με αποτέλεσμα η αλυσίδα να σπάσει και τα ίχνη να σβήσουν.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :