vorini-gr: Ο Sean Penn παραμένει ακόμα στην Αϊτή 6 μήνες μετά τον φονικό σεισμό......παρέχοντας ανθρωπιστική βοήθεια.!

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ο Sean Penn παραμένει ακόμα στην Αϊτή 6 μήνες μετά τον φονικό σεισμό......παρέχοντας ανθρωπιστική βοήθεια.!

Ο ηθοποιός Sean Penn έσπευσε από την πρώτη στιγμή στην Αϊτή πριν από έξι μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,ο ρίχτερ που έπληξε την μικρή αυτή χώρα , αφήνοντας πίσω του 330.000 νεκρούς . Σήμερα , περίπου 1,5 εκατ. εξακολουθούν να είναι άστεγοι...

Ο Penn με την άφιξή του εκει εχει δημιουργήσει μια οργάνωση παροχής βοήθειας και ανακούφισης των πληγέντων και παραμένει στην Αϊτή για να τελειώσει αυτό που άρχισε . Μίλησε τις εμπειρίες του σε ένα αποκλειστικό βίντεο με θέμα " The Early Show " (νωρίς τη Δευτέρα ).


«Ήρθαμε εδώ με την ιδέα ότι θα παραμείνουμε δύο εβδομάδες και θα προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αλλά μείναμε 6 μήνες» , είπε ο Sean Penn .

«Είναι σημαντικό να βλέπεις τη δύναμη αυτών των ανθρώπων που δεν έχουν ζήσει ποτέ στην άνεση , και δεν έχουν λάβει ποτέ βοήθεια που μπορούν να τους τα δώσουν άνθρωποι σαν εμένα »

Ο Penn έχει επαινεθεί από πολλούς για την ικανότητά του να σπάει την γραφειοκρατία του ΟΗΕ, καθώς έχει αναλάβει τον ηγετικό ρόλο της αποστολής.
Ελπίζει πως και άλλοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα για την Αϊτή και πιστεύει ότι όλοι μαζί , μέρα με την μέρα μπορεί να κάνουν τη διαφορά .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια :