vorini-gr: "Good morning Athens"..όπως..Good morning Vietnam..(!)

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

"Good morning Athens"..όπως..Good morning Vietnam..(!)


Καλή Εβδομάδα..σε όλους....αν αυτό είναι καλή ευχή σε μία πόλη που όταν την αφουγκραστείς από το πρωί στις 5.00 π.μ αναλογίζεσαι πως κάποια ημέρα οι κάτοικοι της θα πεθάνουν από έκπληξη.
Θα είναι δηλαδή όντας νεκροί και δεν θα το πιστεύουν.!


Η αρχή της ημέρας στη πρωτεύουσα έρχεται με έναν βουητό που βαθμιαία αυξάνεται και σου θυμίζει πέταγμα ελικοπτέρων από το " Αποκάλυψη τώρα" του Κόπολα και τον συμπληρώνει ο μακρόσυρτος ήχος της σκουπιδιάρας και των χαλασμένων φρένων των λεωφορείων.

Και εκεί που προσπαθείς να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από όλα αυτά... κάνεις το μοιραίο λάθος.!
Ανοίγεις την τηλεόραση και.... ξεπροβάλει η "ατσαλάκωτη" φιγούρα του Γιώργου Αυτιά τυλιγμένη σαν σε "ζελατίνα" με το φτιαχτό χαμόγελο και τα στοιχημένα δόντια ως άλλος "Ασπροδόντης" έτοιμα να συναγωνιστούν και εκείνα του Αλέξη που είναι" κώλος με έλξη".!!

Αλλεπάλληλες μετά οι καλημέρες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας και όχι μόνον
όπως Καλημέρα Αθήνα ...Καλημέρα Μονεμβάσια ... Καλημέρα Κατσικοχώρι Θεσπρωτίας...Καλημέρα Νέα Υόρκη ....η κάτι σαν αυτό:..." Έχουμε και έναν ακροατή που μας ακούει από τον Αμαζόνιο και ρωτά αν μπορεί να κολλήσει ανθυγιεινά ένσημα με αντικείμενο εργασιών ψυχολογική υποστήριξη του θλιμμένου αλιγάτορα" .(!)

...και μπαίνεις μέσα στο αμάξι να πας στην δουλειά σου. Ποια δουλειά και ποιο αμάξι.....εδώ χάνεις την μπάλα...εδώ δεν χρειάζονται περιγραφές ......εδώ λες μόνο ...
...Καλημέρα Βιετνάμ....σου έρχομαι.(!)

Δεν υπάρχουν σχόλια :