vorini-gr: Γενιά των 700 ευρώ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Γενιά των 700 ευρώ


ΕΝΑ blog αφιερωμένο στη γενιά των 700 ευρώ έρχεται να δώσει ένα διαδικτυακό χέρι βοήθειας σε όλους όσοι προσπαθούν να επιβιώσουν με ελάχιστα χρήματα, σε μια χώρα πανάκριβη πια....

Το http://genia700euro.pblogs.gr παρουσιάζει συνοπτικά τα στοκατζίδικα της χώρας, όλες τις δωρεάν εκδηλώσεις, κατάλογο με τα sites προσφορών, ανταλλαγών και χαρισμάτων, ιδέες για εξοικονόμηση χρημάτων, συμβουλές για να ψωνίζετε χωρίς να σας «μαδάνε», οικονομικές προτάσεις για ταξίδια, κατάλογο με sites που μεταφράζουν δωρεάν, λίστα με τα σημεία με δωρεάν Internet.

Με δυο λόγια, ο ιστότοπος περιέχει όλες τις περιπτώσεις προϊόντων και υπηρεσιών που θα βρείτε είτε δωρεάν είτε πολύ φθηνότερα από την κανονική τους τιμή και ένα σωρό ακόμα. Εννοείται φυσικά ότι ανεξαρτήτως μισθού, μπορείτε όλοι να επωφεληθείτε των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο site, γιατί σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς, ό,τι μπορούμε να αποφύγουμε ως έξοδο, καλό είναι...

Ντοκιμαντέρ

ΤΟ www.snagfilms.com έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια τεράστια τράπεζα δεδομένων που περιλαμβάνει εκατοντάδες τίτλους ντοκιμαντέρ που προέρχονται από κάθε πλευρά του πλανήτη. Θα βρείτε περιλήψεις, δημιουργούς, συντελεστές και όλα εκείνα τα στοιχεία που ίσως χρειάζεστε για να έχετε μια σφαιρική ιδέα για το περιεχόμενο του κάθε ντοκιμαντέρ. Το site επιτρέπει μάλιστα (αλλά όχι για το δικό μας region) και την on line παρακολούθηση αυτών των ντοκιμαντέρ.
Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ψάξουν κάτι συγκεκριμένο ή απλά θέλουν να ενημερώνονται για ό,τι καινούργιο βγαίνει παγκοσμίως.
Επίσης, αν μπορείτε να... πειράξετε λίγο τις ρυθμίσεις για το region, ίσως καταφέρετε και να παρακολουθήσετε on line μέσα από τον ιστότοπο όλη τη λίστα με τα ντοκιμαντέρ.

Ενημέρωση με ένα κλικ

ΓΙΑ να ενημερώνετε με μία κίνηση όλα τα sites κοινωνικής δικτύωσης στα οποία ανήκετε, αλλά και το twitter σας, το blog σας κ.λπ., δοκιμάστε το http://hellotxt.com.

Ο ιστότοπος σας επιτρέπει να γράφετε μία μόνο φορά το update που θέλετε να ανεβάσετε και αυτό να εμφανίζεται αυτόματα σε κάθε υπηρεσία που έχετε προεπιλέξει.
Ετσι αποφεύγετε τα μπες-βγες σε κάθε λογαριασμό και τα copy paste σε ό,τι ανεβάζετε. Η υπηρεσία λειτουργεί και για τα iPhone, iPad και τα Android, ενώ αυτό που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία είναι να κάνετε μια απλή εγγραφή.

ΜΑΡΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ /www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :