vorini-gr: «Πανούσης: Ο Γιώργος είναι αναρχικός γιατί διαλύει το κράτος!»

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

«Πανούσης: Ο Γιώργος είναι αναρχικός γιατί διαλύει το κράτος!»


«Ήξερε ο Ανδρέας ότι ο γιος του θα ολοκληρώσει την καταστροφή που ξεκίνησε ο ίδιος», λέει χαρακτηριστικά για το Γιώργο Παπανδρέου ο Τζίμης Πανούσης..


Όσο για τον Αντώνη Σαμαρά; «Νομίζω ότι είναι χειρότερος από το Γιωργάκη». Σε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα, με το γνωστό απολαυστικό τρόπο του, περνά από «κόσκινο» τους πολιτικούς αρχηγούς.

Για το Γιώργο Παπανδρέου.

«Ο Γιωργάκης είναι το όνειδος της δυναστείας των Παπανδρεϊδών. Να το τονίσω αυτό: Ο πατέρας του ο ίδιος δεν του είχε καμία εμπιστοσύνη. Τον είχε στην ξεφτίλα. Τον πίεζε η γυναίκα του, η Μάργκαρετ, η μάνα του Γιωργάκη, να τον βάλει στη δουλειά με τα χίλια ζόρια, επειδή ξενοκοιτούσε και για να μην έχει κρεβατομουρμούρα αναγκαζόταν να βάλει τον γιο του στη δουλειά. Αλλά ήξερε ο Ανδρέας ότι ο γιος του θα ολοκληρώσει την καταστροφή που ξεκίνησε ο ίδιος».

Για τον Αντώνη Σαμαρά...

«Δεν θα έχει τα φόντα, και γι’ αυτό θα κυβερνήσει. Αυτούς από μικρούς τους ετοιμάζουν να κυβερνήσουν. Και ταυτόχρονα όταν τους βγάζουν τις αμυγδαλές γίνεται αφαίρεση του φιλότιμου, της τσίπας».

Για το Γιώργο Καρατζαφέρη...

«Νομίζω ότι ο εξωτικός ΛΑΟΣ δεν έχει θέση στη χώρα. Αυτός ο Καρατζαφέρης, όπως τον λέω εγώ, είναι ένας τύραννος προηγούμενης εποχής».

Για την Αλέκα Παπαρήγα...

«Εγώ είμαι φαν της Αλέκας. Για τελείως διαφορετικούς λόγους, καθόλου ιδεολογικούς (...) είναι θρησκευτικού χαρακτήρα και αυτό είναι το στοιχείο που μου αρέσει στην Παπαρήγα. Είναι η Τσιτσιολίνα».

Για τον Αλέξη Τσίπρα...

«Είναι κορμοράνος. Έχει και αυτός μεταλλαχτεί από το μαγικό ραβδάκι της αρσενικής Κίρκης, του Κίρκου. Αυτοί οι κορμοράνοι είναι περίεργοι. Είναι πάντα το βαθύ κράτος.»

[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια :