vorini-gr: Τα 10 υποψήφια soundtrack του ΠΑΣΟΚ (+video)

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τα 10 υποψήφια soundtrack του ΠΑΣΟΚ (+video)


http://www.drseeng.com/2011/06/10-soundtrack.html#more
Το να «χτυπήσει» ένας πολίτης, μεμονωμένα, μία κυβέρνηση, είναι απολύτως απίθανο. Εκτός αν έχει στα χέρια του τίποτα κασέτες με τηλεφωνικές συνομιλίες, αν και πάλι «παίζεται» αν συμβεί κάτι. Το έχω ξαναπεί και δε θα βαρεθώ να το λέω: Η ψήφος μας είναι το μόνο σοβαρό όπλο που έχουμε. Ας μάθουμε να την αξιοποιούμε σωστά.....

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι τρόποι, τουλάχιστον για να διαμαρτυρηθούμε και μέσα σ’αυτούς δε βάζω τα γιαουρτώματα και τις επιθέσεις σε πολιτικούς (όχι ότι κλαίω κιόλας όταν τα βλέπω…).

Η κόρη του μέγιστου Μάνου Λοΐζου επέλεξε έναν πολύ ωραίο τρόπο να εκφράσει την οργή της προς την κυβέρνηση: Απαγόρεψε στο ΠΑΣΟΚ να  εκμεταλλεύεται στις συγκεντρώσεις του το περίφημο «Καλημέρα Ήλιε» του μεγάλου μας δημιουργού.

Μέχρι να βγει κάποιος απόγονος του Carl Orff και να απαγορέψει το Carmina Burana και ξεμείνει το κόμμα χωρίς soundtrack, ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» μεταμφιέζεται σε DJ και προτείνει στον Παπανδρέου 10 τραγούδια που μπορούν να «φορεθούν» στις επόμενες κομματικές συγκεντρώσεις:



Δεν υπάρχουν σχόλια :