vorini-gr: Κράνη κατά των αεροψεκασμών στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης!

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Κράνη κατά των αεροψεκασμών στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, το κράνος «Ψέκα-Νο», δοκιμάστηκε με επιτυχία στη φετινή στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης...

Το ειδικό αντι-ψεκαστικό κράνος προστατεύει από τις ουσίες με τις οποίες μας ψεκάζουν για να μας κρατάνε υπόδουλους:..

Τα γνωστά chemitrails δηλαδή, όπως ονομάζονται τα ανεξήγητα λευκά ίχνη που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα.

Χάρη σε αυτό, ο λαός μπόρεσε να «ξυπνήσει» και να ξεφύγει από την πλύση εγκεφάλου της διεθνούς Μασονίας. Έτσι, οι αγανακτισμένοι έσπασαν επιτέλους τα δεσμά της «δημοκρατικής φλωριάς» και απελευθερώθηκαν κράζοντας ελεύθερα όποιον δεν γουστάρουν ή όποιον δεν κάνει αυτό που απαιτούν.

Μάλιστα η ειρωνία είναι πως αν είχαν αυτά τα κράνη και μερικά χρόνια πριν, είναι σίγουρο ότι το αγνό λαϊκό ένστικτο θα είχε εξεγερθεί πιο πριν.
Και ο λαός θα είχε αντιδράσει εξίσου βίαια σε όσους προσπαθούσαν να τον εκμαυλίσουν με διορισμούς και κολακείες, αντί να τους χειροκροτεί υπνωτισμένος από τα χημικά. Επίσης δεν θα παρασύρονταν να βλέπει μεσημεριανές εκπομπές επιτρέποντας σε τέτοιου είδους σκουπίδια να επικρατήσουν και να καθορίσουν το εθνικό γούστο.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή με τα επεισόδια στην παρέλαση, το ειδικό κράνος «Ψέκα-Νο», θα εμπλουτιστεί με έξτρα εξοπλισμό: Πληροφορίες αναφέρουν ειδικά πηνεία εμβαπτισμένα σε αγιασμό που θα απομονώνουν και τα «Ψυχοτρονικά Κύμματα Επηρεασμού Συμπεριφοράς».

Πάντως, παραμένει ανεξήγητο γιατί ενώ όποιος φοράει το κράνος, αντιδρά χωρίς την παραμικρή αυτοσυγκράτηση εναντίον των πολιτικών, εντούτοις, όλοι παραμένουν «κότες» απέναντι στον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Τέλος να σημειωθεί ότι στο απυρόβλητο παραμένουν και οι κληρικοί, αφού το πλήθος κάνει το κορόιδο και παραμένει υπνωτισμένο απέναντί τους, προφανώς γιατί χρειάζεται ανταλλακτικά μπουκαλάκια αγιασμού για να εμβαπτίζει μέσα τα πηνεία του κράνους ώστε να παραμένουν αποτελεσματικά.

Photo-Ντοκουμέντο: Η ηλικιωμένη εφευρέτης του περίφημου αντιψεκαστικού κράνους, στην παρέλαση

Δεν υπάρχουν σχόλια :