vorini-gr: Βουλευτές: «Παρεξήγηση, ψιλά για κάλαντα, θέλαμε»!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Βουλευτές: «Παρεξήγηση, ψιλά για κάλαντα, θέλαμε»!

Ενίσχυση για μια φιλανθρωπική παράσταση ζητούσαν τελικά οι 117 συνταξιούχοι βουλευτές, όχι αναδρομικά, όπως καταλάβαμε όλοι λανθασμένα! ..

Σε λάθος συνεννόηση αποδίδουν τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για τα αναδρομικά τους, οι 117 συνταξιούχοι βουλευτές!  Σύμφωνα με διευκρινιστική ανακοίνωσή τους που εκδόθηκε χθες το βράδυ, «απλώς έψαχναν χρήματα για να ανεβάσουν μια φιλανθρωπική παράσταση με τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Ντίκενς και να κάνουν περιοδεία στις γειτονιές....

Οι πρώην βουλευτές, διευκρινίζουν ότι είναι μέλη του φιλανθρωπικού συλλόγου «Αβαβά», που ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει χαρά και παρηγοριά στους πρώην ψηφοφόρους και λειτουργεί σαν Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση.

«Είχαμε πολύ ελεύθερο χρόνο και θέλαμε να κάνουμε κάτι χρήσιμο! Ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό να απαιτήσουμε χρήματα για εμάς, αφού σκοπός μας παραμένει να προσφέρουμε στη χώρα» υπογραμμίζουν στην ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ανακοίνωσή τους οι πρώην βουλευτές.

Μάλιστα για να τεκμηριώσουν όσα ισχυρίζονται, μερικοί από αυτούς ντύθηκαν με τα ρούχα της παράστασης και τραγούδησαν διασκευασμένα κομμάτια από την παράσταση μπροστά στους δημοσιογράφους (φωτό)

Νίκος Ζαχαριάδης 



Δεν υπάρχουν σχόλια :