vorini-gr: Μοναχός στο Άγιο όρος θα γίνει ο Καρατζαφέρης.(!)

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μοναχός στο Άγιο όρος θα γίνει ο Καρατζαφέρης.(!)

Είναι τόσο σίγουρος ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πως έχει δίκιο σε όλους τους όρους που έθεσε για να παραμείνει στην κυβέρνηση, που δήλωσε πως σε διαφορετική περίπτωση θα πάει σε ...
....μοναστήρι! 

«Εάν βρεθεί ένας και μου αποδείξει ότι έχω λάθος με τους όρους που έθεσα για την παραμονή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, τότε εγώ θα αποσυρθώ και θα κλειστώ σε μοναστήρι» είπε, μιλώντας στην ιστοσελίδα του «Βήματος».

 Μάλιστα συμπλήρωσε πως δεν έχει διάθεση για αιφνιδιασμούς, αλλά θα πάρει ήρεμα τις αποφάσεις του μετά την έλευση της Τρόικας στις 15 Γενάρη, ώστε να δει αν θα βάλει τα ράσα ή θα συνεχίσει να ζει στα εγκόσμια...


Tου αφιερώνουμε το ανάλογο τραγουδάκι του Λάκη Παπαδόπουλου... 


Ένα άχρηστο μουσείο το κεφάλι μου
έριξα κι ένα μανίκι μεσ' στο χάλι μου
σαν ταύρος σε υαλοπωλείο θα εφορμήσω,
αν ακούς ρίξε μπουκάλι μεσ' στις θάλασσες
να το πάνε στο Άγιο Όρος που με μάγεψε,
μου 'χει σπάσει η μύτη και συ γελάς,
όμως τα 'χω φτύσει κανονικά.
Διαβάζω μυθιστορήματα, πάω εκκλησία
σπάω σακούλες νύκτες στα ορνιθοτροφεία
μοναχός στο Άγιο Όρος δυστυχώς
κλασσικός τεμπέλης και λίγο εωσφόρος

-Τι; Και λίγο εωσφόρος;
-Ναι
Μοναχός στο Άγιο Όρος σχολή θα ανοίξω
το πρόστυχό μου άλλοθί να καταπνίξω,
μοναχός στο Άγιο Όρος σχολή θα ανοίξω
το πρόστυχό μου άλλοθί να καταπνίξω.








1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!! ΜΗΠΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ... ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ (ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ)!!
Ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά "εξέγερση των πολιτών" πριν να είναι αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα.
Μιλώντας σήμερα στο κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα".
Συμπλήρωσε ότι "όλα είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση.
Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί».
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ: ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΕΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΡΘΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt: ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΑΙ ΥΠΟ ...ΣΚΙΑΝ!! ΚΑΤΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΩΣ .... ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ !!