vorini-gr: Βουλή: Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Βουλή: Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Υψηλοί τόνοι, ένταση, λεκτικές αντιπαραθέσεις πρωτοφανείς, συνεχείς διακοπές, πνεύματα οξυμένα που έφθασαν και σε ακραίες συμπεριφορές χαρακτήρισαν την πιο κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης.. 

 Η πιο χαρακτηριστική στιγμή σημειώθηκε στην αρχή της συνεδρίασης όταν ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος (φωτογραφία) εκσφενδόνισε στα υπουργικά έδρανα όπου βρισκόταν ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και υπεραμυνόταν για τον χαρακτήρα του επείγοντος της διαδικασίας των 700 σελίδων νομοσχέδιο.

Μάταια και για αρκετή ώρα, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα κάνοντας έκκληση να επικρατήσει ψυχραιμία από όλες τις πτέρυγες. 

Βουλευτές από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι ανεξάρτητοι Πάνος Καμένος και Βαγγέλης Παπαχρήστος, κατηγορούσαν τον κ Βενιζέλο ότι εκβιάζει και ψεύδεται. 

"Η εικόνα του κυρίου Μαυρίκου θα κάνει το γύρο του κόσμου. Η πράξη αυτή σήμερα εξευτελίζει τη χώρα την εκθέτει σε κίνδυνο. Ασκείτε βία, τραμπουκίζετε. είναι απαράδεκτη η στάση σας", ήταν το σχόλιο του κ. ***Βενιζέλου. [www.theinsider.gr]
--------------------------------------------------------------------
***ΥΓ : Κοίτα ποιός μιλάει για τραμπουκισμό..!! 





  
Αν σας άρεσε αυτό το θέμα κοινοποιήστε το και στους Φίλους σας...



Δεν υπάρχουν σχόλια :