vorini-gr: Κλαίνε οι χήρες ...κλαίνε και οι παντρεμένες..!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κλαίνε οι χήρες ...κλαίνε και οι παντρεμένες..!


Mε μαύρη πλερέζα ολόκληρη η Ελλάδα για το «τέλος της ΙΜΑΚΟ» του Κωστόπουλου.!

Σε τριήμερο πένθος ολόκληρη η χώρα για την πτώχευση του  «τεράστιου και πανμέγιστου» αυτού εκδοτικού οίκου σε σημείο που η Τατιάνα Στεφανίδου στην απογευματινή της εκπομπή θα έβαζε παραλίγο και τα κλάματα. Μόνο προς το τέλος θυμήθηκε (ευτυχώς) το τι τραβάνε...

....οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας από την άνοιξη του 2011 την ώρα ο εκδότης και η σύζυγός του άνοιγαν προσωπικά blogs, στα οποία απασχολούσαν κόσμο, έπαιζαν σε τηλεοπτικές εκπομπές, συμμετείχαν σε κοσμικές εκδηλώσεις, και πόζαραν στις κάμερες πουλώντας μούρη.
Ξέρετε πόσες «ΙΜΑΚΟ» τύπου Κωστόπουλου και Λάκη Γαβαλά άφησαν πίσω τους φτώχεια, μιζέρια και οικογένειες στο δρόμο; ...Πάρα πολλές.!

Η δικαιολογία της κρίσης και το περιβόητο «άρθρο 99» βόλεψε πολλούς από αυτούς να αποφύγουν καταβολή δεδουλευμένων και υπερωρίες των εργαζομένων που με δηλωμένη οκτάωρη εργασία δούλευαν ακατάπαυστα εκείνα τα «τρελλά δωδεκάωρα» και μάλιστα «στο ένα πόδι»

Δεν σε λυπάμαι Πέτρο Κωστόπουλε γιατί ξέρω ότι την άκρη σου την έχεις βρει και σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να δούμε ένα καλομαθημένο play boy να κοιμάται σε παγκάκια και κάτω από γέφυρες.

Αυτούς που λυπάμαι είναι οι εργαζόμενοί της «ΙΜΑΚΟ» που μένουν τώρα στο δρόμο μαζί με χιλιάδες άλλους  εργαζόμενους όπως του «ALTER» της «Ελευθεροτυπίας» και πολλών άλλων επιχειρήσεων ή οργανισμών.

Και κλείνω με τη δική σου φράση: «Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή.» 
Εμείς πάντως θα την παλέψουμε
takis Vorini




Δεν υπάρχουν σχόλια :