vorini-gr: Αλ. Παπαρήγα: Πλαστός ο τσακωμός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αλ. Παπαρήγα: Πλαστός ο τσακωμός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Και τα δύο κόμματα έχουν το ίδιο πρόγραμμα 


«Πλαστό» χαρακτήρισε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα, τον τσακωμό ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ «για το ποιο από τα δύο κόμματα θα σώσει υποτίθεται το λαό». Όπως επισήμανε η κ. Παπαρήγα, τα δύο κόμματα «έχουν ίδια προγράμματα προ καιρού» και... 

...ανταγωνίζονται μεταξύ τους «για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην μετεκλογική συνεργασία». Εξίσου επιφανειακός και πλαστός, είναι σύμφωνα με την γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και ο διαχωρισμός των πολιτικών δυνάμεων σε μνημονιακές και αντιμνημονιακές, αφού, όπως είπε, «το λεγόμενο αντιμνημονιακό μέτωπο που προβάλλεται περιλαμβάνει δυνάμεις οι οποίες στήριξαν... ή συμβιβάστηκαν με την πολιτική που όξυνε την κρίση και έφερε το μνημόνιο»

Η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ είναι η πολιτική δύναμη «που στρέφεται εναντίον συνολικά των κεφαλαιοκρατών και των μονοπωλίων, εναντίον του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης που έφερε την κρίση και έφερε το μνημόνιο». «Πάμε πολύ πέρα από μια αντιπαράθεση στο μνημόνιο. Η αντιπαράθεσή μας στρέφεται στην καρδιά του προβλήματος που γέννησε και όξυνε την αρπαγή των κατακτήσεων, στην παραβίαση όλων των στοιχειωδών δικαιωμάτων των εργατών», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

από το ΓΡΕΚΙ μέσω  Πρώτο Θέμα
Digital_image_processing_by Takis.Vorini_April_2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :