vorini-gr: Όταν ξυπνάνε οι κότες, πάνε για ύπνο οι πετεινοί...

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Όταν ξυπνάνε οι κότες, πάνε για ύπνο οι πετεινοί...


 @Όλοι χτυπιούνται και δήθεν ανησυχούν επειδή η χώρα δεν κυβερνιέται… λες και τόσα χρόνια κυβερνιόταν! @Είναι απίστευτο από τη μια και tragik από την άλλη… Τα ξινισμένα μούτρα των παρουσιαστών της κρατικής και της ιδιωτικής τηλεόρασης… 

 @Ο ΟΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ FITCH ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Οίκος αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας Fitch: «Αν η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, αυτό θα επηρεάσει το αξιόχρεο και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών που έχουν ήδη αρνητική προοπτική. Χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Σλοβενία και το Βέλγιο θα αντιμετώπιζαν άμεσο κίνδυνο υποβάθμισης» 

@ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ…. Μ.Μόντι (πρωθυπουργός της Ιταλίας) : «Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία, παραχώρησαν μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας. Κάτι που δεν θα ευχόμουνα ποτέ στην Ιταλία» Σαμαροβενιζελοκουβέληδες, πως θα πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας ρε πουλημένα πολιτικά ρετάλια; Ευθύνη έχουν όσοι υπέγραψαν τα επαίσχυντα μνημόνια και γι αυτό θα οδηγηθούν αργά ή γρήγορα στο σκαμνί κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία.. 

@Θάνος Τζήμερος: Το καινούριο νεοφιλελεύθερο φρούτο! Κομματάκι «γινωμένο» αλλά εντάξει, το γέλιο καλοδεχούμενο απ’ όπου κι αν προέρχεται κάνει καλό. 

 @Ρε παιδιά, αν ο Μητσοτάκης ήταν ο «γκαντέμης» ο Σαμαράς τι είναι; Χρυσάφι πιάνει και σκατά γίνεται! 
@Σαμαρά συνέχεια: Τι να πω ρε παιδιά, αυτός ακόμα κι αν πέσει ανάσκελα, στη μύτη θα χτυπήσει… 
@Fitch προς ευρωζώνη: «Να παρακαλάτε να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ, γιατί αλλιώς…» @Δημοσκόπηση για την Αττική -& ΣΥΡΙΖΑ: 28,9%, ΝΔ: 12,5%, ΠΑΣΟΚ 7,9% Μην ψάχνετε να βρείτε τι χρώμα είχε το «βαθύ λαρύγγι» του Μπαρόζο.



Δεν υπάρχουν σχόλια :