vorini-gr: «Το αυγό του φιδιού έχει ήδη εκκολαφθεί»

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Το αυγό του φιδιού έχει ήδη εκκολαφθεί»


Το φίδι του φασισμού προκλητικό όσο ποτέ έδωσε σήμερα δείγμα της ύπαρξής του. Η σημερινή φασιστική πρόκληση πρέπει να προβληματίσει όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα αυτούς που με την ψήφο τους φρόντισαν την «εκκόλαψη» του...

Τα πολιτικά κόμματα της μεταπολίτευσης , τα δύο πρώην μεγάλα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι υπεύθυνα σε μέγιστο βαθμό για την σημερινή κατάντια που παρακολούθησε ολόκληρη η υφήλιος.

Είναι υπεύθυνα γιατί  έγιναν «σκαλοπάτι» σε τέτοιου είδους φασιστικές πρακτικές  με τα σκάνδαλα και την παπαρολογία τους και ως εκ τούτου χαλάρωσαν το πολιτικό σύστημα.

Η Χρυσή Αυγή σαν κόμμα που δεν σέβεται τους κανόνες της Δημοκρατίας  γιατί παίζει με κανόνες τραμπουκισμού θα μας απασχολήσει και στο άμεσο μέλλον με πρακτικές του ιδίου τύπου.

Ουαί και αλίμονο στους αφελείς αν νομίζουν ότι αυτά τα «μιάσματα» θα φύγουν εύκολα από τα πόδια μας. Η ακυβερνησία και οι λανθασμένες πολιτικές που φέρανε τον τόπο σε απόλυτο μαρασμό κατέστησαν την χώρα ευάλωτη και ανίκανη να σταθεί στα πόδια της.

Και όσο αυτό θα συνεχίζεται ο φασισμός και οι ομοϊδεάτες του  θα είναι οι ρυθμιστές της Ελληνικής κοινωνίας.

 Μόνη λύτρωση για το λαό και στην Ελλάδα είναι η εκλογή μιας «καθαρής», από σκάνδαλα και δολιοφθορές, κυβέρνησης που θα δώσει στον τόπο την χαμένη του αξιοπρέπεια.
κείμενο-εικόνα: takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :