vorini-gr: Το πολύ το ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ....

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Το πολύ το ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ....

Ο Αντ.Σαμαράς την ώρα της εξάσκησης στο προσωπικό του γυμναστήριο με όργανο από το Telemarketing Store προκειμένου να αντεπεξέλθει της "αναδιαπραγμάτευσης" που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.! (Artwork:takis Vorini)

Υποσχέθηκε,προετοιμάστηκε,γυμνάστηκε με το γνωστό όργανο που παρήγγειλε μέσω Telemarketing Store στο διαδίκτυο...

...αλλά εις μάτην. Το Μνημόνιο καλά κρατεί! Η υποσχόμενη επαναδιαπραγμάτευση  του μνημονίου δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Και τούτο γιατί ήταν απλά προσχεδιασμένο. Αλίμονο σε αυτούς που πίστεψαν τον Αντώνη τον "Κομανέτσι" που με τις αλλεπάλληλες "κολοτούμπες" του έπεισε κάποια βολεμένα βλαχαδερά σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και κοινωφελείς οργανισμούς να τον ψηφίζουν γιατί χωρίς αυτόν ο "κακός" ΣΥΡΙΖΑ θα έφερνε την καταστροφή στον τόπο.

Πάρτε τώρα τα ωραία σας εκκαθαριστικά σαν πρώτη γεύση της "αναδιαπραγμάτευσης" και μετά τα κοντινά σας μπάνια-μέχρι Κορινθία και Εύβοια το πολύ,γιατί δεν σας παίρνει παραπέρα-ελάτε περιχαρείς τον Σεπτέμβρη να απολαύσετε τα χειρότερα που σας περιμένουν.

Και όσο για τον Αντώνη..κάποιος πρέπει να του πει πως το πολύ το ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ κάνει το παιδί...Μ@λ@κ@...τα γνωρίζουμε αυτά.....ΤΊΠΟΤΕ ΆΛΛΟ;;!!
takis Vorini









  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :