vorini-gr: Εδώ το δάσος καίγεται...κλαρίνα παιανίζουν! (video)

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εδώ το δάσος καίγεται...κλαρίνα παιανίζουν! (video)

Και ενώ καιγόταν χθες ολόκληρη η Αχαΐα κάποιοι που βρίσκονταν εκεί κοντά γλεντούσαν μεταξύ κλαρίνων και "βλαχορούμπας" αδιάφοροι για ότι συνέβαινε...

Η αποχαύνωση ενός λαού σε όλο του το μεγαλείο ξεδιπλώνεται σε ένα σοκαριστικό βίντεο που δημοσιοποίησε το Αχαϊκό site  flashstar.gr/ δείχνοντας περίτρανα την παρεξηγημένη αντίληψη του λαού μας και τη νοοτροπία μας.

Πολλοί από εμάς νομίζουν ότι για την εκάστοτε καταστροφή-θεομηνία είναι υπεύθυνη καταστολής μόνο η πυροσβεστική ενώ  εμείς μπορούμε να απολαμβάνουμε το θέαμα από το σαλόνι μας, πόσο μάλλον χορεύοντας στα βλαχοκλάρινα!

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε στις τέσσερις χθες το πρωί, δηλαδή δυο ώρες μετά την έναρξη της φωτιάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρέθηκαν στο χώρο της θρησκευτικής πανήγυρις, (βλέπε video και φωτο), όταν οι φλόγες «ξεπήδησαν» από το βουνό και έγιναν αντιληπτές, ένας εκ των παρευρισκόμενων φώναξε «φωτιά». 

Τότε φέρεται μέλος του Συλλόγου της περιοχής να τον πλησίασε και να του ζήτησε να σιωπήσει για να μην θορυβηθεί ο κόσμος και διαλυθεί το πανηγύρι…!!!

Εδώ πραγματικά ταιριάζει η γνωστή φράση:
 " Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@@@ί...χτενίζεται".... 
...τυχαίο...δεν νομίζω!!!






 

Δεν υπάρχουν σχόλια :