vorini-gr: Και σχολικά είδη με την υπογραφή της Χρυσής Αυγής!

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Και σχολικά είδη με την υπογραφή της Χρυσής Αυγής!


 Η νέα σχολική τσάντα, που κουβαλάνε με υπερηφάνεια στην τάξη, χιλιάδες γνήσια ελληνόπουλα

Θραύση κάνουν ανάμεσα στους μαθητές, οι σχολικές τσάντες, τα τετράδια, οι κασετίνες και τα άλλα προϊόντα με τον «Τάπα τον Φάπα», τον νέο παιδικό χαρακτήρα που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Χρυσή Αυγή για τους μικρούς της οπαδούς...

Την γνήσια «Εθνική απάντηση στους ξενόφερτους ήρωες που κάνουν τη νεολαία να προσκυνάει τους ανθέλληνες ξένους και την παρασύρει ύπουλα μακρυά από τα ιδανικά του εθνικοσοσιαλισμού» (όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που τα συνοδεύει) δίνουν τα νέα σχολικά προϊόντα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, με την υπογραφή και την έγκριση της Χρυσής Αυγής.

Ο Νέος ήρωας, που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει στις καρδιές των παιδιών, τους παλιούς ήρωες-πρότυπα όπως ο Μπάτμαν, ο Σπάιντερμαν ή ο Μπάγκς Μπάνυ, λέγεται «Τάπας ο Φάπας», και μαζί με τους φίλους του, τον «Στούκα τον Μπαζούκα» και τον «Μπούκο τον Τραμπούκο», αναλαμβάνουν αποστολές ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και οργανώνουν τσαμπουκάδες, πάντα με καλό, εθνικιστικό σκοπό.

Τα σχολικά προϊόντα με τον «Τάπα τον Φάπα» πάντως, που περιλαμβάνουν σαν δώρο, μια σιδερογροθιά και δύο λοστούς (παιδικό μέγεθος) ώστε να μαθαίνουν από νωρίς τα παιδιά τον «ελληνικό τρόπο» σημειώνουν πρωτοφανή επιτυχία, ενώ έχουν σημειωθεί και μερικά κρούσματα επιθέσεων σε παιδάκια που προτιμούν ακόμα τα προδοτικά ξενόφερτα προϊόντα όπως ο «Κεραυνός Μακουήν» ή το «Toy Story». 

Γι' αυτό και οι υπεύθυνοι της Χρυσής Αυγής, σκέφτονται του χρόνου να κυκλοφορήσουν και σχολικά βιβλία με την «δική τους άποψη για τα πράγματα» και να τα μοιράσουν με εφόδους κατά τη διάρκεια του αγιασμού.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon









  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :