vorini-gr: Οι «φτωχοί πλην τίμιοι» ...καλλιτέχνες μας (!)

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Οι «φτωχοί πλην τίμιοι» ...καλλιτέχνες μας (!)


Η  ζωή του καλλιτέχνη από παλιά ήταν μια ζωή με «λεζάντα» και «μούρη» πάντα μέσα στη χλιδή και τα απαστράπτοντα φώτα της δημοσιότητας. Οι  απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας που κάνουν έρανο για να πιουν ένα μπουκάλι...

....ακούγοντας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες δεν φαντάζονται τι χρήμα παίρνουν και πως το ξοδεύουν αυτοί οι άνθρωποι.!

Οι καλλιτέχνες είθισται να έχουν, το καλύτερο αμάξι, το ομορφότερο σπίτι και την ομορφότερη συνοδό. Πηγαίνουν στα καλύτερα μέρη και είναι πάντοτε Large ξοδεύοντας χρήμα ασύστολα.

Τις «χλιδάτες» αυτές συνήθειες καλούνται τώρα να τις κόψουν όπως κόπηκαν και τα υπερμεγέθη μεροκάματα τους και να πληρώσουν το αντίτιμο.

Και για να είμαι ποιο σαφής μιλώ για τους επιτυχημένους και τα μεγάλα ονόματα γιατί τα δεύτερα ονόματα αυτή τη στιγμή λιμοκτονούν.

Η τσιμπίδα της εφορίας λοιπόν «κτύπησε τη πόρτα της νύχτας» και απαιτεί τα οφειλόμενα από μερικούς καλλιτέχνες - φοροφυγάδες, που δηλώνουν «φτωχοί πλην τίμιοι».

 Και για του λόγου το αληθές:
«ΤΑ ΝΕΑ» αποκάλυψαν σήμερα λίστα με τα εισοδήματα που δήλωσαν στην Εφορία, ως φυσικά πρόσωπα, επώνυμοι τραγουδιστές για τα έτη 2008 και 2009. 

Αρκετές από τις περιπτώσεις αυτές βρίσκονται ήδη υπό τον έλεγχο των αρμόδιων φορολογικών Αρχών που ερευνούν αν τα ιδιαίτερα χαμηλά εισοδήματα που έχουν δηλωθεί από αρκετούς καλλιτέχνες δικαιολογούνται από τις υψηλές αμοιβές που επικρατούσαν στον χώρο αυτόν τη συγκεκριμένη περίοδο, δηλαδή πριν από την εκδήλωση της κρίσης.

Διευκρινίζεται ότι η λίστα που δημοσιεύει βέβαια η εφημερίδα δεν περιλαμβάνει το σύνολο των καλλιτεχνών, αλλά όσα ονόματα περιήλθαν εν γνώσει της.

Η αναφορά στα προ κρίσης στοιχεία γίνεται σκόπιμα καθώς τη διετία 2008-2009 τα κέντρα δούλευαν τέσσερις φορές την εβδομάδα -και όχι μόνον Παρασκευή και Σάββατο, όπως σήμερα.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι.... διάβασε τα στοιχεία κάνοντας κλικ εδώ

ΣΗΜ: Η επιλογή των προσώπων των καλλιτεχνών στην επεξεργασμένη εικόνα είναι εντελώς τυχαία !!!
Αμφιβάλλετε;





Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :