vorini-gr: Λιάνα Κανέλλη για Κασιδιάρη | «Ποιος ασχολείται με αυτή τη μύγα;»

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Λιάνα Κανέλλη για Κασιδιάρη | «Ποιος ασχολείται με αυτή τη μύγα;»


Τέσσερις μήνες μετά το πολυσυζητημένο και πρωτοφανές για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα επεισόδιο βίας μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη, στο πλατό του «Πρωινό ΑΝΤ1», η βουλευτής του ΚΚΕ, παραχώρησε μια...

...αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος και το τηλεοπτικό κανάλι της Κύπρου ΡΙΚ, όπου -μεταξύ άλλων- σχολίασε το περιβόητο περιστατικό με το χαστούκι στον αέρα.

Η ίδια αποκάλεσε μάλιστα τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, «μύγα» και «Χιονάτο». «Ποιος ασχολείται με αυτή τη μύγα; Δεν ασχολούμαι με αυτή τη μύγα. Αντέχω περισσότερα από αυτόν και αυτό, επειδή δεν τον χρησιμοποιώ ως καθρέφτη. Αυτός δοκίμασε να με χρησιμοποιήσει ως καθρέφτη, διά αυτής της ηλιθίας πράξεως, αναρωτώμενος ο χιονάτος "καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποιος είναι πιο δυνατός;», είπε χαρακτηριστικά.

Προκειμένου να αιτιολογήσει τη στάση που επέλεξε να κρατήσει, σημείωσε: «Εγώ δεν έκανα κάποια ηρωική πράξη, μια πράξη αξιοπρέπειας έκανα για να σηκωθώ όρθια! Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω μετά τα χαστούκι; Να πλακωθούμε στις μπουνιές; Εγώ έδρασα εντελώς αυθόρμητα, μπροστά στην ασχήμια. Ο ήρωας αυτού του σήριαλ είναι lifestyle».


 Sources of Information:www.protothema.gr

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :