vorini-gr: Το καρούμπαλο του Άδωνη και ο Κασιδιάρης

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Το καρούμπαλο του Άδωνη και ο Κασιδιάρης


Ενα καρούμπαλο μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε μια πολιτική αντιπαράθεση αρκεί να εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή. Ο Αδωνις Γεωργιάδης θα πρέπει να καταριέται την τύχη του που το εξόγκωμα στο κεφάλι του εξαφανίστηκε πριν...

...από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εάν το περίφημο καρούμπαλο εξακολουθούσε να κοσμεί το κρανίο του, ο Αδωνις θα το είχε αξιοποιήσει, θα το είχε μετατρέψει σε κανονική μπάλα κανονιού εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη - μεταφορικά μιλώντας.

Η ιστορία της κόντρας ανάμεσα στους δύο βουλευτές είναι λίγο-πολύ η ιστορία αυτού του καρούμπαλου. «Ενας σωματώδης νεαρός με όψη μπράβου μού έριξε εντελώς ξαφνικά και απρόκλητα μια κουτουλιά στο κεφάλι προκαλώντας μου ζάλη» έγραφε ο κ. Γεωργιάδης τον Μάρτιο του 2010, καταγγέλλοντας στο forum της ιστοσελίδας του ένα επεισόδιο που είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2009 στην πλατεία Αττικής.

Τότε ο ίδιος ήταν βουλευτής και διακεκριμένος στέλεχος του ΛΑΟΣ και το μόνο στοιχείο σχετικά με τον δράστη της επίθεσης ήταν ότι ανήκε στη Χρυσή Αυγή. Τον Ιούνιο του 2012, τρία χρόνια μετά το συμβάν, ο βουλευτής πλέον της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργιάδης αποκάλυπτε την ταυτότητα του έως τότε ανώνυμου «κουτουλοφόρου»: επρόκειτο για τον Ηλία Κασιδιάρη, τα χαστούκια του οποίου στη Λιάνα Κανέλλη είχαν μόλις προκαλέσει σεισμό στη δημόσια ζωή.

Εν μέσω εκείνου του τρομερού σάλου, ο Αδωνις έσπευσε να προσθέσει ο ίδιος το όνομά του στη λίστα των πολιτικών προσώπων που υποστήριζαν πως είχαν γευτεί τη βία από τα χέρια -ή το κεφάλι- του νεοφώτιστου Χρυσαυγίτη βουλευτή.

Ο κ. Κασιδιάρης επανειλημμένα απέρριψε ως ανυπόστατους και συκοφαντικούς τους σχετικούς ισχυρισμούς, διατηρώντας όμως την ίδια θρασεία στάση απέναντι στους εκάστοτε συνομιλητές του και ιδιαίτερα στον κ. Γεωργιάδη.

Τους τελευταίους μήνες, όποια κι αν είναι η τηλεοπτική συγκυρία που τους αναγκάζει να συναντηθούν, όποια κι αν είναι η αφορμή, το στούντιο μετατρέπεται σε ρινγκ για δύο: Αδωνις εναντίον Κασιδιάρη, σε έναν αγώνα μποξ χωρίς έλεος και κανόνες....
Ησυνέχεια του άρθρου εδώ:http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=230444




Δεν υπάρχουν σχόλια :