vorini-gr: HOTDOC 14 | Κυκλοφορεί σήμερα που δικάζεται η «Ελευθερία του Τύπου»

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

HOTDOC 14 | Κυκλοφορεί σήμερα που δικάζεται η «Ελευθερία του Τύπου»


Κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη το νέο τεύχος του HOTDOC..ημέρα που δικάζεται ο Κώστας Βαξεβάνης και σύμφωνα με τα ξένα Μ.Μ.Ε, σήμερα «δικάζεται η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα»....

Είναι μια κίνηση φίμωσης του τύπου που τα τελευταία χρόνια δρομολογείται συστηματικά αρχής γενομένης από την κυβέρνηση Παπανδρέου με προσπάθειες «φίμωσης» των ελευθέρων πολιτικών blogs  και τώρα εντελώς ξεδιάντροπα με κατά μέτωπον επίθεση σε καταξιωμένους δημοσιογράφους που υπηρετούν τον ελεύθερο ανιδιοτελή και Δημοκρατικό λόγο πέρα από πολιτικά συμφέροντα και ρεμούλες.

Ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων γίνεται μπαλάκι για πολλοστή φορά στα χέρια των ιθυνόντων οι οποίοι με δικές τους ερμηνείες τον μεταχειρίζονται κατά το δοκούν και για «ίδιον συμφέρον».

Αυτή λοιπόν είναι Ελλάδα που ονειρευτήκαμε τόσα χρόνια;
Ξεχάσαμε την αρχαία Ιστορία μας και τους φιλοσόφους της που αναδείκνυαν κατά κόρον τον Ελεύθερο Δημοκρατικό τους Λόγο;
Ή θα αφήσουμε όπως το συνηθίζουμε  να την υιοθετήσουν και αυτή άλλοι λαοί;

---------------------------------------------------------------------------------------------

Στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί: «Της Λίστας το ανάγνωσμα» 

Αρκετοί από τους δικαιούχους των ελβετικών λογαριασμών με τους οποίους επικοινωνήσαμε απάντησαν στις ερωτήσεις μας και δε δίστασαν να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο αυτών των καταθέσεων.

Συγκεκριμένα, διευκρίνισαν ότι ζούσαν ή εργάζονταν στο εξωτερικό και κάποιοι άλλοι ότι χρησιμοποιούσαν τα χρήματα αυτά για τις ανάγκες συγγενικών τους προσώπων που σπούδαζαν εκτός Ελλάδος. 

Η δημοσίευση της λίστας από το ΗΟΤ DOC δεν αποτελεί διαπόμπευση ανθρώπων που νομίμως δρουν, επιχειρούν ή τοποθετούν τα χρήματα τους στην ασφάλεια για την οποία φημίζονται οι ελβετικές τράπεζε, αλλά πάντως δεν επιβεβαιώνει η υπόθεση Φαλτσιάνι. 

Κανένας από όσους εμφανίζεται στη λίστα δεν είναι ένοχος, ενώ οι περισσότεροι είναι και άσχετοι αυτό είναι το ζητούμενο για την ελληνική πολιτεία. Να αποδείξει ποιος και τι…
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στα περίπτερα.




  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :