vorini-gr: Χρυσή Ντουντούκα, Α’ Δραματικού ρόλου

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Χρυσή Ντουντούκα, Α’ Δραματικού ρόλου


Βραβείο κοινοβουλευτικής ερμηνείας σε Τσίπρα-Βενιζέλο

Η Χρυσή Ντουντούκα, Α’ Δραματικού ρόλου, απονεμήθηκε χθές από κοινού στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την αξέχαστη κοινή ερμηνεία τους, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ολομέλειας της Βουλή..

Η τελετή απονομής των βραβείων «Προανακριτική 2013», ξεκίνησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, μέσα σε μουδιασμένο κλίμα, δεδομένου ότι φέτος, κατά κοινή ομολογία, οι ερμηνείες και το θέαμα δεν ήταν τόσο ψηλά όσο άλλες χρονιές.

Λαμπρή εξαίρεση όμως, αποτέλεσαν οι δύο αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της βραδιάς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Αλέξης Τσίπρας, που καθήλωσαν κοινό και κριτικούς, σε ένα μοναδικό διπλό μονόλογο.

Με απαράμιλλο συντονισμό, λες και έπαιζαν μαζί χρόνια, οι δύο πρωταγωνιστές, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού υποδυόμενοι τους τιμωρούς του οικονομικού κατεστημένου.

Με την απόφαση πάντως διαφώνησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος της τελετής, πως η βράβευση των δύο συναδέλφων του είναι «επονείδιστο πραξικόπημα» και πως εκείνος κανονικά δικαιούνταν το βραβείο, αλλά τον πολεμάει το σύστημα, γιατί δεν ανήκει σε Λέσχες.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Η δύο αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της βραδιάς, στην αναμνηστική φωτογραφία μετά τη βράβευσή τους, επιδεικνύουν ευχαριστημένοι τις «Χρυσές Ντουντούκες»

 

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :