vorini-gr: Κονσερβοκούτι στα σκουπίδια του Διαμαντόπουλου!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κονσερβοκούτι στα σκουπίδια του Διαμαντόπουλου!

Με την οδύνη και το σοκ ζωγραφισμένα στο πρόσωπό του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας, παρουσίασε στους δημοσιογράφους τη μακάβρια απόδειξη, ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ετοίμαζε έναν νέο συμμοριτοπόλεμο!,,

Είναι το αγαπημένο όπλο των κομμουνιστών! Με αυτό, επιχειρούν εδώ και δεκαετίες να εξοντώσουν τους εθνικόφρονες πατριώτες και να ανοίξουν την κερκόπορτα του Έθνους στα κακοποιά στοιχεία του Στάλιν και των συνεργατών του.

Και τώρα, ένα τέτοιο φονικό όπλο που μάλιστα περιείχε μανιτάρια (δηλαδή το περιεχόμενο που έχουν μόνο οι πιο επικίνδυνες κονσέρβες), βρέθηκε στα σκουπίδια του γνωστού σεσημασμένου αναρχοσυριζαίου Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. 

Του ανθρώπου που παγίδευσε προχθές τον Νίκο Δένδια και τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας σε επίμαχο video παραπάνω από όσα νόμιζαν ότι είχε πει!

Τρομαγμένος, εξαιτίας των αναμνήσεων του εμφυλίου, που ξυπνάει ένα τέτοιο μακάβριο αντικείμενο ακόμα και σε όσους δεν έχουν ζήσει εμφύλιο, (όπως ο υπουργός), ο Νίκος Δένδιας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ζει μέσα στην ανομία και τον τεντιμποϊσμό. 

«Δεν θα κολλήσουν κομμουνιστικό σκορβούτο την πατρίδα», κατέληξε ο υπουργός, χτυπώντας με δύναμη τον χάρακα στην έδρα!

Τέλος, λίγο πριν αρχίσει να δέχεται τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ορκίστηκε στα ποσοστά των νοικοκυραίων, φιλώντας σταυρό, ότι το κονσερβοκούτι δεν είναι μονταρισμένο και ότι περιμένει τα ευρήματα της βαλιστικής εξέτασης για να αποδειχθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη ενέργεια.
Στη φωτογραφία (άνω) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, παρουσιάζει προσεκτικά το μακάβριο εύρημα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :