vorini-gr: Χάκερς Χτύπησαν Την Ιστοσελίδα Του Θ.Πάγκαλου!

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Χάκερς Χτύπησαν Την Ιστοσελίδα Του Θ.Πάγκαλου!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση, καθώς και η εικόνα που παρουσίαζε πριν λίγες ώρες η προσωπική ιστοσελίδα του Θόδωρου Πάγκαλου, μετά το «χτύπημα» χάκερς....
"Έτσι σου έμαθαν χοντρέ; Τα φάγαμε μαζί ε; Όχι χοντρομπαλά....τα έφαγες εσύ και έσκασες μαζί με όλα τα άλλα τα λαμόγια εις βάρος του Ελληνικού υπερήφανου λαού, που τον έχετε καταντήσει να ντρέπεται να πεί πως είναι Έλληνας. Αλλά εσάς ο καημός σας είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες και πώς θα τους βάλετε να σας ψηφίσουν για να μην χάσετε την καρέκλα....που μακάρι να γίνει ηλεκτρική και... να ψηθείτε ζωντανοί, όπως ψήνεται τόσα χρόνια ο Ελληνικός λαός.

Λοιπόν δεν το κουράζω άλλο και σας δίνω μια ευχή και κατάρα έχοντας στο πλάι μου όλη την Ελληνική νεολαία....... Στα χάπια να τα φάτε τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού Hacked By GHS"

Στην ιστοσελίδα http://www.pangalos.gr/ εισέβαλλαν άγνωστοι που υπογράφουν: «Hacked By Greek Hacking Scene», ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ένα σατιρικό κείμενο που ανήρτησαν με την γνωστή φράση «Μαζί τα φάγαμε».

Στις φωτογραφίες παρακάτω μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα όπως εμφανίσθηκε μετά το χτύπημα των χάκερς, και πως εμφανίζεται αυτή την ώρα, μετά το «κατέβασμα» της ανάρτησης των αγνώστων.





Source by: το Γρέκι  μέσω enet.gr

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :