vorini-gr: Μέρκελ | Σωστή η συμμετοχή των καταθετών στη διάσωση της Κύπρου

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Μέρκελ | Σωστή η συμμετοχή των καταθετών στη διάσωση της Κύπρου

Σωστή χαρακτήρισε τη συμμετοχή των καταθετών στο πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο εκλογικής συγκέντρωσης των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στην περιοχή Γκρίμεν...

«Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουν εν μέρει και οι υπεύθυνοι - όχι μόνο οι φορολογούμενοι των άλλων χωρών. Και θεωρώ ότι αυτό είναι σωστό», είπε η Μέρκελ αναφερόμενη στην απόφαση του Eurogroup. 

Πέρα από τη γνώμη της Γερμανίδας Καγκελαρίου μας έχει κάνει ακόμα εντύπωση η θέση του Ελληνικού υπουργείου οικονομικών το οποίο δεν αναφέρεται καν στους Έλληνες μικροκαταθέτες οι οποίοι νόμιμα και από φόβο που δημιούργησε η εντός Ελλάδος κατάσταση των προηγουμένων ετών τους ανάγκασε να βγάλουν μικροποσά στην Κύπρο. Τι θα γίνει άραγε για αυτούς;

Αλλά θα μου πεις εδώ δεν ενδιαφέρονται για τους ντόπιους που κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου θα ενδιαφερθούν για τους άλλους!

***Αξιοσημείωτη επίσης είναι η δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μιλά για «εκδικητική μανία της Γερμανίας απέναντι στην Κύπρο» χαρακτηρίζοντας την απόφαση του Eurogroup αποτέλεσμα εκδικητικής μανίας της γερμανικής ηγεσίας απέναντι στον κυπριακό λαό ζητώντας να μην αποτελέσει δεδικασμένο για άλλες περιπτώσεις.




  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :