vorini-gr: Σατανάς, με τη μορφή του Πούτιν, αρνείται τη βοήθεια στην Κύπρο!

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Σατανάς, με τη μορφή του Πούτιν, αρνείται τη βοήθεια στην Κύπρο!

Όσο κι αν προσπάθησε ο διάβολος -να μιμηθεί τη μορφή του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αρνηθεί το δάνειο σωτηρίας της Κύπρου, διασύροντας τον ορθόδοξο αδελφό- προδόθηκε, τελικά, από τα κέρατά του! Η μεγάλη συνομωσία αποκαλύπτεται και σοκάρει!..

Εμβρόντητη η πατριωτική κοινή γνώμη παρακολουθεί, τις τελευταίες μέρες, την ύστατη προσπάθεια της Νέας Τάξης να διαλύσει το μέτωπο της Ορθοδοξίας και, χρησιμοποιώντας την περίπτωση της Κύπρου, να αποδείξει ότι το "Ξανθό Γένος" δεν είναι τόσο πρόθυμο να μας βοηθήσει να γλιτώσουμε. 

Στην πραγματικότητα, οι Νεοταξίτες πράκτορες, προσπάθησαν με την πλεονεξία που τους διακρίνει, με «έναν σμπάρο» να κλονίσουν δύο από τις μεγαλύτερες βεβαιότητες του Ελληνισμού: Τις προφητείες των γερόντων για τη λύση που θα μας προσφέρουν οι Ρώσοι και τη γεναιοδωρία της Ελλαδικής Εκκλησίας. 

 Όμως, φευ! Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν οι εχθροί του έθνους και οι προσκυνημένοι. 

Μια φευγαλέα σκιά στον τοίχο, πίσω από τον ψεύτικο Πούτιν, την ώρα που απέρριπτε το δάνειο, ήταν αρκετή για να ξεσκεπαστεί η απάτη: Τη θέση του Ορθόδοξου αδελφού έχει πάρει ο ίδιος ο διάβολος! 

Και προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια στη χώρα. Εννοείται, φυσικά, ότι δεκάδες «επεξεργασμένες» φωτογραφίες πρόκειται να κυκλοφορήσουν προκειμένου να καλυφθεί το σκάνδαλο. Όμως, η απάτη έχει πια αποκαλυφθεί. 

Και μόνο το γεγονός ότι κανείς δεν βρίσκει τη φωτογραφία με τα κέρατα που δημοσιεύουμε εμείς, αποδεικνύει ότι πρόκειται για καλοστημένη συνομωσία. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να επανέλθει ο πραγματικός Πούτιν στη θεση του. 

Και να ξεκινήσει, εποτέλους, εκείνη την εκστρατεία στην Κωνσταντινούπολη, για να την πάρει πίσω και να μας τη χαρίσει, όπως λένε οι Γραφές! Και τότε, όχι μόνο η Κύπρος θα πάρει το «δώρο» των 20 δισ., αλλά και οι αντίπαλοί μας θα σωπάσουν μια για πάντα! Αμήν! 

ΥΓ.: Το «Μούφανετ» δηλώνει ότι η βοήθεια της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» υπήρξε καθοριστική, τόσο στη σύλληψη, όσο και στην εκτέλεση της συγκεκριμένης Μούφας. Και ευχαριστεί δημοσια γι' αυτό. 

***Άνω η εικόνα-ντοκουμέντο, που δεν αφήνει καμμιά αμφιβολία για τις προθέσεις του Αντίχριστου ψευτο-Πούτιν!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)


 

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :