vorini-gr: Ο Βλάσης Τσάκας εγκαταστάθηκε στο νησί του Εμίρη!

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο Βλάσης Τσάκας εγκαταστάθηκε στο νησί του Εμίρη!

Ως εκπρόσωπος των συμφερόντων του Εμίρη του Κατάρ εμφανίστηκε - τις τελευταίες ημέρες, στην Οξυά - ο Βλάσης Τσάκας, προκειμένου, όπως λέει, να επιβλέψει τις τελευταίες λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας!..

Για μια ακόμα φορά, το όνομα του Βλάση Τσάκα εμφανίζεται κατά την εξέλιξη μιας εμπορικής συμφωνίας με Άραβες επενδυτές. Όπως δήλωσε ο ίδιος στον «Αβαβά FM», είναι εκείνος που έπεισε τον Σεΐχη Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, να επενδύσουν συνεταιρικά στην Ελλάδα.

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι βρίσκεται στη χώρα μας, παρ’όλη την πίκρα που έχει, γιατί «οι δουλειές είναι δουλειές». Επίσης, σε επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Βλάσης Τσάκας δεσμεύτηκε ότι, τα χρήματα του Εμίρη, θα μπουν σε κλειστό λογαριασμό, αμέσως μόλις ξεκαθαρίσει ο λογιστικός έλεγχος του νησιού Οξυά.

Στα σχέδιά τους (του Τσάκα και του Σεΐχη), είναι να δημιουργηθεί μια υπερσύγχρονη τουριστική μονάδα, όπου ο Βλάσης Τσάκας θα κρατήσει αποκλειστικά την εκμετάλλευση για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες της παραλίας.

Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό, για να έχουν κάτι να παρακολουθούν και να διασκεδάζουν οι τουρίστες.

***** Στην φωτογραφία ο Βλάσης Τσάκας, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Οξυά στο Ιόνιο, εξετάζει το νησί εκ μέρους του Εμίρη του Κατάρ, με τον οποίο σκοπεύει νε απενδύσουν.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)


 

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :