vorini-gr: Εθισμένος στα μπισκότα του Μαξίμου ο Σαμαράς!

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Εθισμένος στα μπισκότα του Μαξίμου ο Σαμαράς!

Η προτίμηση του Αντώνη Σαμαρά, στα cookies που σερβίρονται στις συναντήσεις, εξελίχθηκε σε μανία. Με συνέπεια, όχι μόνο να πάρει 25 κιλά, αλλά να προσπαθεί πλέον να παραμένει συνέχεια κλεισμένος στο Μαξίμου και να συγκαλεί αλεπάλληλες συσκέψεις....

Το αίνιγμα της εξαφάνισης του Αντώνη Σαμαρά, τις τελευταίες εβδομάδες, είχε αρχίσει να απασχολεί τους πολιτικούς παρατηρητές, καθώς ο άλλοτε λαλίστατος και πανταχού παρών Αντώνης Σαμαράς, έχει αρχίσει να μένει κλεισμένος στο Μαξίμου και να μιλάει μόνο μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Όπως φαίνεται όμως, η απάντηση στο ερώτημα «πού εξαφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς», βρέθηκε: Ο Πρωθυπουργός τρώει μπισκοτάκια! Αυτά με τα κομμάτια σοκολάτας, που σερβίρονται την ώρα των συσκέψεων, έχουν γίνει -όπως λέει ο ίδιος- η μόνη του χαρά. Με αποτέλεσμα να τα καταναλώνει σε θηριώδεις ποσότητες!

Γι’ αυτό εξάλλου και οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι πλέον καθημερινές και διαρκούν πολλές ώρες. Για παράδειγμα, χθες, χρειάστηκαν δυόμισι ολόκληρες ώρες για να αποφασίσουν να βαφτίσουν το χαράτσι "Ενιαίο Τέλος Ακινήτων"! Πολλοί άρχισαν να υποθέτουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε διαφωνίες ή ακόμα και καυγάδες, ανάμεσα στους εταίρους της κυβέρνησης...

Όμως, όχι! Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν ότι περίμεναν κάθε τόσο τον Αντώνη Σαμαρά, να μασήσει και να καταπιεί τα μπισκότα του!

Από το περιβάλλον του πρωθυπουργού πάντως, έχουν επιστρατευθεί όλα τα μέσα για να τον βοηθήσουν να απαλλαγεί από την εξάρτηση αυτή. Όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και για να μπορέσει να εμφανιστεί ξανά στο κοινό και στους ψηφοφόρους του που, προς το παρόν, τους αποφεύγει συστηματικά – ίσως από ντροπή.

****Η φωτογραφία (άνω) από τη χθεσινή σύσκεψη για τη μετονομασία του χαρατσιού. Δίπλα στον αγνώριστο λόγω πάχους Αντώνη Σαμαρά, ο Φώτης Κουβέλης και ο Ευάγγγελος Βενιζέλης - ο Κεντροαριστερός (όπως επιθυμεί πλέον να τον αποκαλούν)

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :