vorini-gr: «Ανακάλυψαν»... την Μανωλάδα!

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Ανακάλυψαν»... την Μανωλάδα!

Μετά πολλών κόπων αίφνης η κυβέρνηση ανακάλυψε την «Μανωλάδα» και τις «ματωμένες φράουλες»  που πνίγηκαν από το αίμα των μεταναστών όπου εκεί  εργάζοντο αντί πινακίου φακής...

Βέβαια κατόπιν εορτής, γιατί μετά το απάνθρωπο και εγκληματικό επεισόδιο εις βάρος μεταναστών εργατών έσπευσαν τόσο ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης όσο και ο υφυπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος να καταδικάσουν την επίθεση και δήλωσαν πως θα επιληφθούν του θέματος.

Όμως ξέρετε πόσες «Μανωλάδες» υπάρχουν διάσπαρτες στην Ελλάδα του σήμερα; Πάρα πολλές....και η κυβέρνηση το γνωρίζει καιρό τώρα και σφυρίζει αδιάφορα.

Ο υπουργός εργασίας γνωρίζει για την εκμετάλλευση των μεταναστών τις άθλιες συνθήκες και τις άθλιες συμπεριφορές που βιώνουν καθημερινά στα ελληνικά αγροκτήματα οι μετανάστες που τις πνίγουν μέσα τους με την ελπίδα πως μια μέρα θα τους αντιμετωπίσουν και αυτούς σαν ανθρώπους και όχι σαν ζώα και αρουραίους των αγρών.

Σπεύσατε λοιπόν και σεις κύριε Δένδια και ανακαλύψτε ως άλλος Σέρλοκ Χολμς που είστε και άλλες περιοχές που μοιάζουν με την Μανωλάδα, όχι όμως κατόπιν εορτής, γιατί και εκεί υπάρχει μαύρη εργασία και αφεντικά τέρατα σαν αυτά που μας διαπόμπευσαν διεθνώς .
Είναι θέμα χρόνου να πέσει και άλλη τουφεκιά......

Και τότε θα γίνουμε η «απόλυτη ξεφτίλα»!!

takis Vorini







  Μοιραστείτε το με τους φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :