vorini-gr: Αυτές είναι οι γυμνίστριες φίλες της Ανγκελα Μέρκελ!

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Αυτές είναι οι γυμνίστριες φίλες της Ανγκελα Μέρκελ!

Δυό 55χρονες σήμερα Γερμανίδες, η Liselotte και η Sabine, είναι οι «κομπάρσοι» στην περίφημη γυμνή φωτογραφία της Ανγκελα Μέρκελ, που τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει σάλο με την αποκάλυψή της...


Οι δύο γυναίκες, είναι κολακευμένες. Εδώ και μια εβδομάδα περίπου παρακολουθούν τα ενθουσιώδη σχόλια των χρηστών στο ελληνικό inetrnet για την εμφάνισή τους (τα μεταφράζουν με google translate) και δεν κρύβουν την έκπληξή τους που, ξαφνικά, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων και του θαυμασμού.

Εξάλλου, τα επαγγέλματά τους τις έχουν διδάξει να αντιμετωπίζουν με φυσικότητα την ανθρώπινη σεξουαλικότητα: Η Liselotte (η δεξιά), είναι βετεράνος σεξοθεραπεύτρια, ενώ η Sabine (η μεσαία – που έχει δεχτεί και τα περισσότερα θετικά σχόλια), εργάζονταν σαν φωτογράφος γυμνών.

Αν και έχουν ακόμα μερικές άγνωστές λέξεις (που σχετίζονται με συγκεκριμένα ανατομικά σημεία του γυναικείου σώματος), ωστόσο θυμούνται με νοσταλγία εκείνο το καλοκαίρι το ’75, όταν οι δυο τους μαζί με τη νεαρή τότε πράκτορα της Στάζι, ονόματι Άνγκελα, πέρασαν ένα ελεύθερο καλοκαίρι στο club γυμνιστών του Ostesee.

Αφού κατεβάζουν τη φωτογραφία και την ακουμπούν δίπλα τους στον καναπέ, οι δύο γυναίκες επιβεβαιώνουν ότι η τρίτη της παρέας είναι πράγματι η Γερμανίδα Καγκελάριος και αρχίζουν να θυμούνται, σκόρπια περιστατικά.

Θυμούνται ότι από τότε, η Άνγκελα, είχε μια εμμονή με τα χρήματα και τις υποχρέωνε να μοιράζονται μια μπύρα οι τρεις τους. Επίσης, όταν τα βράδια μαζεύονταν όλοι γυμνοί στην παραλία και τραγουδούσαν «Γιοντλ» με τα αγόρια, η μέλλουσσα Καγκελάριος, ήταν απομονωμένη στο τέλεξ και έστελνε τα report της στην υπηρεσία.

Μάλιστα οι δύο κοπέλες, είχαν την υποψία ότι καλλιεργούσε ειδικά, την τριχοφυία στις ευαίσθητες περιοχές, για να μπορεί να κρύβει τα χαρτάκια με τις σημειώσεις!
«Δεν χαλάρωσε ποτέ στην πραγματικότητα να απολαύσει τις διακοπές», θυμάται η Σαμπίνε κοιτάζοντας με θαυμασμό τον παλιό γυμνό εαυτό της. Ποτέ δεν απόλαυσε τον ήλιο τη θάλασσα και το σώμα της. Πάντα είχε στο μυαλό της την καριέρα. Ίσως γι΄ αυτό, τελικά, έγινε πολιτικός», καταλήγει.

Οι δύο Γερμανίδες σκοπεύουν να επισκευθούν τη χώρα μας το καλοκαίρι, προκειμένου να γωρίσουν μερικούς από τους νέους τους φίλους, σαν πρεσβευτές της ελληνογερμανικής φιλίας, κατόπιν εντολής της παλιάς τους φίλης, ώστε να αποκαταστήσουν τις σχέσεις των δύο χωρών .

Άλλωστε, όπως αφήνουν να εννοηθεί, η φωτογραφία δεν κυκλοφόρησε τυχαία, αυτήν ειδικά την περίοδο, που έπιχειρείται η προσέγγιση Γερμανίας και Ελλάδας. Και, μάλιστα, αμέσως μετά την αποτυχία της αποστολής του Όττο Ρεχάγκελ!

 ****Στην φωτογραφία (άνω) η Liselotte (αριστερά) και η Sabine (δεξιά), ποζάρουν μαζί με την ιστορική πια γυμνή φωτογραφία που τράβηξε η δεύτερη, εκείνο το καλοκαίρι του '75, μαζί με την 20χρονη τότε καγκελάριο Μέρκελ.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)




  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :