vorini-gr: Γιάχος - Αστέρας Τρίπολης 3-1... και ο Ολυμπιακός κυπελλούχος!

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Γιάχος - Αστέρας Τρίπολης 3-1... και ο Ολυμπιακός κυπελλούχος!

Όταν ο διαιτητής καταντά ένα τραγελαφικό πρόσωπο σταματάμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο και κυρίως για Ελληνικό ποδόσφαιρο....

Ο διαιτητής του τελικού κυπέλλου Ελλάδος με χέρια και με πόδια όπως και στην εικόνα (άνω) βάλθηκε ντε και καλά να παίξει ο ίδιος τον ρόλο του εκτελεστή του Αστέρα Τρίπολης και να αναδείξει μέσα από σωρεία διαιτητικών σφαλμάτων τον Ολυμπιακό κυπελλούχο.

Αυτά τα τραγελαφικά μόνο στην Ελλάδα γίνονται και μάλιστα όταν δεν υπάρχει αθλητικός δικαστής να στείλει τον συγκεκριμένο διαιτητή κ.Γιάχο αλλά και τον βοηθό γραμμής κ. Τριτσώνη στο σπίτι τους να διαιτητεύουν σε καμία αλάνα της γειτονιάς τους.

Η παρολίγον σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο και οι διαπληκτισμοί μεταξύ των ποδοσφαιριστών καθιστούν αυτού του είδους την διαιτησία επικίνδυνη καθώς θυμίζουν "παράγκες" παρελθόντων χρόνων.

Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν φαίνεται να βρίσκει την υγειά του γιατί.... όσο και τα "παπαγαλάκια" της αθλητικής δημοσιογραφίας θα σιωπούν το τοπίο θα παραμένει "ομιχλώδες" και "ύποπτο"!!

takis vorini





  
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :