vorini-gr: ΕΥΔΑΠ | Κατάσχεση σε σπίτι ανέργου για οφειλή 831 ευρώ | Στο δρόμο τετραμελής οικογένεια!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΕΥΔΑΠ | Κατάσχεση σε σπίτι ανέργου για οφειλή 831 ευρώ | Στο δρόμο τετραμελής οικογένεια!

Για ένα χρέος στην ΕΥΔΑΠ ύψους 831 ευρώ ένας άνεργος πατέρας δύο παιδιών κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του και να βρεθεί στο δρόμο αυτός και η οικογένειά του. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Ριζοσπάστης...

...η ΕΥΔΑΠ βγάζει στο σφυρί το σπίτι ενός άνεργου μεταλλεργάτη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης επειδή χρωστάει 831 ευρώ για τους λογαριασμούς του νερού. Ο πατέρας δύο παιδιών είναι θύμα της ανεργίας εδώ και τρία χρόνια...όλες οι πόρτες για δουλειά είναι κλειστές. 

Είναι γνωστό άλλωστε πως ο κλάδος του που ανθούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια με τζίρο διεσεκατομμυρίων σήμερα έχει σχεδόν καταρρεύσει. Ο άνδρας ανήμπορος να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς του λόγω της μακροχρόνιας ανεργίας κινδυνεύει τώρα να βρεθεί στο δρόμο να χάσει τους κόπους και τον ιδρώτα μιας ζωής για 831 ευρώ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν έχει εξοφλήσει τους λογαριασμούς από το 2012. Έτσι η εταιρία αφού του έκοψε την παροχή του νερού, στη συνέχεια έβαλε δικηγόρο, ερεύνησε την ακίνητη περιουσία του στα υποθηκοφυλακεία και εντόπισε ότι διαθέτει ένα σπίτι. 

Στις 29 Μαΐου ξεκίνησε η διαδικασία της κατάσχεσης. Χθες όπως αναφέρει η εφημερίδα έγινε η πρώτη παρέμβαση από αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά μαζί με τον άνεργο στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στον Πειραιά, απαιτώντας να σταματήσει η διαδικασία με τη διευθύντρια της ΕΥΔΑΠ να δηλώνει «αδυναμία» αντιμετώπισης του θέματος. 



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :