vorini-gr: Μοντέλο του Λάκη Γαβαλά έγινε ο Καραμανλής!

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μοντέλο του Λάκη Γαβαλά έγινε ο Καραμανλής!


Εμφανώς αδυνατισμένος προσήλθε στη Βουλή ο Κώστας Καραμανλής γεμάτος στυλ και ευεξία μαζί με τον προσωπικό του πλέον maitr fashion Λάκη Γαβαλά τον οποίο προσέλαβε και η Βουλή για το συμμάζεμα του Dress code των βουλευτών της....

Λέγεται δε ότι τη «φόρμα αδυνατίσματος» την είχε στείλει στον Καραμανλή ο Λάκης από τη φυλακή συνοδευόμενη με την πρόταση να γίνει ο Κώστας το μοντέλο παρουσίασης της κολεξιόν στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Άφωνοι έμειναν άπαντες καθώς ο πρώην πρωθυπουργός και νυν μοντέλο με κοστούμι Armani και ριγμένη επάνω του μια κόκκινη εσάρπα κατευθύνθηκε προς τα έδρανα κρατώντας μια oversized τσάντα με την υπογραφή του οίκου Burberry.

Πολιτικοί κύκλοι επισημαίνουν πως η μετάλλαξη αυτή του Κώστα Καραμανλή  δεν οφείλεται μόνο στην κλασσική δίαιτα αλλά σε ένα όνειρο όπου είδε να τον κυνηγούν άγνωστοι ξένοι πράκτορες, μιας άγνωστης ξένης χώρας, που προσπαθούσαν να τον σαβουρώσουν δια της βίας και μέχρι σκασμού σουβλάκια, μπύρες και τσίπουρα.

***Στην εικόνα Καραμανλής και Γαβαλάς εισέρχονται στο κοινοβούλιο με άψογο στυλ μπρος στα έκπληκτα μάτια των βουλευτών Αναστασίου Νεράτζη, Νίκου Νικολόπουλου κ.α.. οι οποίοι παρακολουθούν εκστασιασμένοι τους δύο fashion victims που κατευθύνονται με χάρη προς τα έδρανα.


(Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία FANTASTIC SATIRE STORIES με στόχο τη σάτιρα και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα)
takis Vorini


 Digital_image_processing_by takis_Vorini_June_2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :