vorini-gr: «Το Ελληνικό Θαύμα» | Υγεία γιόκ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

«Το Ελληνικό Θαύμα» | Υγεία γιόκ

Νέα επεισόδια από την επιτυχημένη σειρά «Το Ελληνικό Θαύμα» θα μεταδίδει από σήμερα σε prime time το Terra Channel, στο πλαίσιο της στρατηγικής του καναλιού να τονωθεί η τηλεθέαση του Κεντρικού Δελτίου...

Η απόφαση ανήκει στη Διεύθυνση Ψυχαγωγικού Προγράμματος, που ανταποκρίθηκε αμέσως σε σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης Ειδήσεων. Να σημειωθεί ότι η τελευταία επιδίωκε από καιρό να εξασφαλίσει υψηλότερα νούμερα της AGB, ως βάση εκκίνησης των μετρήσεων για τη ζώνη των 20:00, και θεωρεί ότι με αυτή την κίνηση-ματ θα το επιτύχει απέναντι στον ανταγωνισμό. Το σημερινό επεισόδιο είναι από τον τομέα της υγείας.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: 
Ο Σεϊσάτ Μαρίς Σαλμάν πηγαίνει στο σεράι του Χιουγκάρ Πασά και ανακοινώνει ότι το φαρμακευτικό μπαξίς μειώθηκε κατά τουλάχιστον 50 εκατομμύρια γρόσια. Ο μοχθηρός μουχασεμπέκης που κρυφακούει σπεύδει πρώτος να το αποκαλύψει στην Υψηλή Πύλη, εξηγώντας ότι τα αποτελέσματα είναι εντός στόχων του Μνημονίου και ότι η επιτυχία είναι δική του. 

Όμως η φίλη του Μαρίς, η Σίλα που εργάζεται σε κανάλι, τον καλεί στο κινητό και τον απειλεί ότι θα τα αποκαλύψει όλα στην αστυνομία, αν δεν της πει όλες τις λεπτομέρειες. Αυτός αρνείται, κι εκείνη προλαβαίνει τα χαμπέρια στον Σαλμάν. ”Γκιέλ μπουρντά τσαμπούκ-τσαμπούκ” της λέει εκείνος, για να τον συναντήσει στο τσιφλίκι του μαζί με τον Σουλτάν Πολιτάν. 

Κάνουν μυστική σύσκεψη, όπου αποφασίζουν να προβούν σε δημόσιο φετφά και να ισχυρισθούν ότι η μείωση του φαρμακευτικού μπαξίς ισοδυναμεί όχι μόνο με λιγότερα γρόσια για το Σουλτανάτ Μπουγιουρντί, αλλά και με ελάφρυνση για την τσέπη των ασθενών. 

 Η Μαχρεβί που είναι μπροστά σηκώνει μπαϊράκι και προσπαθεί να τους πείσει ότι δεν θα γίνουν πιστευτοί, αλλά, σε μια απροσδόκητη τροπή, η πόρτα ανοίγει ξαφνικά και εισβάλλει στο μπερντέ μια άλλη τσοκ γκιουζέλ ερωμένη του Μαρίς, φωνάζοντας ότι ο χαμάλης του κτιρίου βρέθηκε νεκρός. Ένας δαιμόνιος μουφέτης που έρχεται από άλλο σήριαλ, βέβαιος ότι πρόκειται για φόνο, αρχίζει να κυριεύεται από υποψίες –την προσοχή του αποσπά ένα ημερολόγιο πάνω στο ντιβάνι του Σαλμάν γεμάτο με τηλεφωνικούς αριθμούς, που προδίδουν άνομες διασυνδέσεις με το εξωτερικό. 

Η υπόθεση περιπλέκεται, όταν ο ιατροδικαστής γνωματεύει ότι ο χαμάλης δεν είχε πάρει τα χάπια του, ενώ στην ανάκριση ο μουχασεμπέκης ομολογεί στον μουφέτη Πεχλιβάνη ότι ο χαμάλης ήταν γκιαούρης και δούλευε εκεί τουλάχιστον ένα χρόνο βερεσέ…

(Η συνέχεια επί της οθόνης.)
από sotos blog



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :