vorini-gr: Σαμαράς, με σημαία parapente, ακολουθεί το Ράλι Ακρόπολις!

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Σαμαράς, με σημαία parapente, ακολουθεί το Ράλι Ακρόπολις!

Λίγα μέτρα πάνω από τις ειδικές διαδρομές συνεχίζει να υπερίπταται ο Αντώνης Σαμαράς καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, θέλοντας έτσι να υπογραμμίσει ακόμα πιο έντονα τη στήριξη της πολιτείας στο σημαντικό αυτό γεγονός για την εικόνα της χώρας...

Φαίνεται πως η παρουσία του πρωθυπουργού στην εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις, όπου κρατούσε την ελληνική σημαία, τον επηρέασε τόσο πολύ, ώστε θέλησε να κάνει το συναίσθημα αυτό της εθνικής υπερηφάνειας να διαρκέσει κι άλλο.

Έτσι, κατόπιν «εντολησαμαρά», οι πιστοί του σύμβουλοι έφτιαξαν ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς με τα χρώματα της γαλανόλευκης, ώστε ο πρωθυπουργός να συνεχίσει να βρίσκεται στα πλάνα που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να θυμίζει ότι η εικόνα της χώρας άλλαξε και ότι περιμένει τους τουρίστες να της δώσουν ώθηση και να οδηγήσουν στις ειδικές διαδρομές της!

Εξάλλου, σημειολογικά, το Ράλι Ακρόπολις έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που συγκινούν έναν πολιτικό. Κατ’ αρχήν θυμίζει την εποχή μιας άλλης, όμορφης Ελλάδας, τότε που η (συνώνυμη με το Ράλι) Acropolis Χρηματιστηριακή έφτιαχνε τα δομημένα ομόλογα και μετέτρεπε τα κέρδη της σε Cayenne.

Έπειτα είναι και τα αυτοκίνητα που αποτελούν, μαζί με την οικοδομή, την ατμομηχανή της Οικονομίας, ειδικά τα turbo που δημιουργούν ένα επιπλέον κλίμα νοσταλγίας γιατί θυμίζουν τα τρελά χρόνια της ΟΝΝΕΔ. Και, τέλος, είναι οι κάμερες που μεταδίδουν σε όλο τον κόσμο την εικόνα μιας Ελλάδας που αναπτύσσεται.

Μόνο μελανό σημείο, που όμως ο πρωθυπουργός είχε το θάρρος να σχολιάσει, είναι όλοι αυτοί οι χωματόδρομοι που μας κάνουν ρεζίλι στους ξένους! Γι’ αυτό και -όπως τουίταρε ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, που τον ακολουθεί από απόσταση- «ο πρωθυπουργός έδωσε «εντολησαμαρά» να ασφαλτοστρωθούν (με κονδύλια ΕΣΠΑ) όλες οι ειδικές διαδρομές, ώστε να μη μας εκθέτουν άλλο στους υποψήφιους επενδυτές και μας κάνουν να μοιάζουμε τριτοκοσμική χώρα!

 *** Στην φωτογραφία (άνω) ο Αντώνης Σαμαράς με το πατριωτικό parapente βάζει ξανά την ελληνική σημαία στο (τηλεοπτικό) κάδρο!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :