vorini-gr: Σε γιγαντοοθόνες μεταδίδεται ο τοκετός της Kate Middleton!

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Σε γιγαντοοθόνες μεταδίδεται ο τοκετός της Kate Middleton!

Με κομμένη την ανάσα, όλος ο πλανήτης, έχει στραμμένο το βλέμμα στις οθόνες που δείχνουν λεπτό προς λεπτό τις διαστολές τις πριγκήπισας και περιμένουν την εμφάνιση του απογόνου του πρίγκηπα Γουίλιαμ και της Kate Middleton...


Μέσω κάμερας, κάθε στιγμή του τοκετού θα μεταδίδεται με εικόνα υψηλής ευκρίνειας, στις γιγαντοοθόνες που έχουν στηθεί στα πάρκα και τις πλατείες του Ηνωμένου Βασιλείου, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να συμμετέχουν στη γέννηση του διαδόχου του θρόνου, σα να είναι παρόντες! Ήδη, τις τελευταίες ημέρες, μεταδίδονται στο κοινό όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες:

Τα υπερηχογραφήματα που δείχνουν το βασιλικό μωρό με το στέμμα, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, οι εξετάσεις αίματος αλλά και πλάνα από παλαιότερες κολποσκοπήσεις της πριγκίπισσας.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παραχώρησε την κάμερα που κρατάει κάθε πατέρας την ώρα του τοκετού, σε έμπειρους εικονολήπτες του BBC, ώστε η καταγραφή και η αναμετάδοση να γίνει με επαγγελματικό τρόπο.

Πάντως, στα πάρκα, στις πλατείες και γενικά όπου έχει στηθεί κάποια γιγαντοοθόνη, χιλιάδες Βρετανοί, εφοδιασμένοι με σημαίες, διανυκτερεύουν περιμένοντας το χαρμόσυνο γεγονός και κρατούν σημαίες, έτοιμοι να παρακολουθήσουν κάθε λεπτομέρεια και να ζητωκραυγάσουν την γέννηση ενός ακόμα μέλους της βασιλικής οικογένειας, που όσο ζει πιθανότατα να μη μάθει ποτέ την ύπαρξή τους.

***Στη φωτογραφία: Μέχρι τη στιγμή που θα ξεπροβάλει το λεφάλι του διαδόχου, μεταδίδονται παλιότερα υπερηχογραφήματα και κολποσκοπήσεις για να περάσει την ώρα του το ανυπόμονο κοινό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :