vorini-gr: Νέο σενάριο συνεργασίας με «σοβαρό» Πάνο Καμμένο από Μπάμπη Παπαδημητρίου

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο σενάριο συνεργασίας με «σοβαρό» Πάνο Καμμένο από Μπάμπη Παπαδημητρίου

Ακόμα περισσότερες εξελίξεις στην ευρύτερη συνηρητική παράταξη πυροδότησε η καινούρια πρόταση του δημοσιογράφου του Σκάι, για συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας, αυτή τη φορά με τους «σοβαρούς» Ανεξάρτητους Έλληνες..

Νέο «πολιτικό συνοικέσιο» ρίχνει στο τραπέζι ο -ειδικευμένος, πλέον, σε θέματα Δεξιών προξενιών- κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου που, μετά τη Χρυσή Αυγή, βλέπει περιθώρια συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας και με το κόμμα των λιντσαρισμάτων, υπό την προϋπόθεση, φυσικά, να σοβαρευτεί.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι γνώσεις που έχουν μαζέψει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχετικά με φλέγοντα θέματα, όπως η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι μασονικές συνωμοσίες, θα ενισχύσουν σημαντικά τη θωράκιση της Νέας Δημοκρατίας στους τομείς αυτούς.

Εξάλλου, μια πιθανή συνεργασία του Θεού (που αποτελεί τον επικοινωνιακό σπόνσορα του Αντώνη Σαμαρά) με την Παναγία (που στηρίζει «δαγκωτό» Πάνο Καμμένο) θα δημιουργούσε ένα ισχυρότατο μέτωπο, απέναντι στην ελλιπή θεοκρατική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, η πρόταση του «προξενητή» φαίνεται να θορύβησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έβλεπαν στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου έναν παραδοσιακό αντιμνημονιακό σύμμαχο, από την εποχή των αγανακτισμένων.

Και δεν είναι λίγοι  - το αντίθετο, φτιάχνουν σχεδόν συνιστώσα - όσοι πιέζουν τον Αλέξη Τσίπρα υπογράψει κανονικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο, αντί να τον έχει να παίζει στην ευρύτερη περιοχή, «δανεικό» με υποσχετική.

***Στην εικόνα  Μπάμπης Παπαδημητρίου, με τη νέα του πολιτική συμπάθεια, όπως φαίνεται και στο screen saver του υπολογιστή του

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :