vorini-gr: Παράσημο «Χρυσού Ράμπο» απένειμε ο Ευ. Βενιζέλος στον εαυτό του!

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Παράσημο «Χρυσού Ράμπο» απένειμε ο Ευ. Βενιζέλος στον εαυτό του!

Κατά τη διάρκεια μιας κλειστής και διακριτικής τελετής ο υπουργός Εξωτερικών αυτοπαρασημοφορήθηκε, τιμώντας έτσι την παρορμητική και τσαμπουκαλίδικη στάση του στο θέμα των πολεμικών αντίποινων στη Συρία!..

Χωρίς να κρύβει μια ελαφριά πικρία για τους δύο συμμάχους του, που τον άφησαν εκτεθειμένο να παριστάνει τον «Τζαμπαμάγκα τον Τιμωρό» ενώ εκείνοι άρχισαν να το σκέφτονται, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ευχαρίστησε τον εαυτό του για αυτό το παράσημο που τον τιμά, τόσο σαν υπεύθυνο πολιτικό παράγοντα, όσο και σαν πατριώτη.

Υπενθυμίζεται ότι, στις αρχές της εβδομάδας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ύστερα από σύσκεψη με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλο, έσπευσε να δηλώσει πριν από όλους, ότι είναι υπέρ «μιας αναλογικής απάντησης στο ειδεχθές έγκλημα της χρήσης χημικών»! Στάση η οποία δεν επικυρώθηκε από τους συμμάχους, με αποτέλεσμα ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών να μοιάζει λίγο σαν ο πολεμοχαρής σπασίκλας κλαρινοτσαμπουκάς της τάξης.

Μάλιστα, υποσχέθηκε ότι παρά τη μεγάλη αυτή τιμή, θα συνεχίσει να υπηρετεί την πατρίδα και να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα για τα χημικά όπλα, πριν από τα ειδικά συμβούλια του ΟΗΕ, βασισμένος μόνο σε αυτό που θέλει να ακούσει το κοινό του.

Πάντως, στα τέλη της εβδομάδας, έχει προγραμματίσει άλλη μια αυτοπαρασημοφόρηση, αυτή τη φορά με τον μεγαλόσταυρο της Μεγάλης Κωλοτούμπας, δεδομένου ότι ισχυρίζεται πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν.

Στην εικόνα: Με το παράσημο του «Χρυσού Ράμπο» καρδιτσωμένο στο γυμνό στύθος του, ο υπουργός Εξωτερικών, ετοιμάζεται να δείξει στους Δημοσιογράφους πώς θα εισέβαλε στη Συρία, αν δεν δείλιαζαν οι άλλοι (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :