vorini-gr: Ο ευρηματικός Beni αφήνει άφωνο τον Δ. Αβραμόπουλο με την παρουσίαση του Genius Beni Tank (!)

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ο ευρηματικός Beni αφήνει άφωνο τον Δ. Αβραμόπουλο με την παρουσίαση του Genius Beni Tank (!)

Την αντίθεση του στην πρόταση Δ.Αβραμόπουλου ώστε να συμμετάσχουν στην παρέλαση της 28 Οκτωβρίου άρματα μάχης και μαχητικά αεροπλάνα, εξέφρασε ο Ε.Βενιζέλος παρουσιάζοντας την αντιπρόταση του με την επίδειξη του Genius Beni Tank...

Πρόκειται για μοντέλο που σχεδιάστηκε υπό την επίβλεψη του Beni στην αρχή της κρίσης όταν  ο Beni ως υπουργός Εθνικής Άμυνας  μιλούσε για απόσυρση των αρμάτων μάχης και των μαχητικών αεροσκαφών από τις παρελάσεις λόγω μεγάλου κόστους.

Τα πλεονεκτήματα του εν λόγω άρματος είναι  η οικονομική κατανάλωση καυσίμου,  η ευελιξία του και η εύκολη μεταφορά του στον χώρο των παρελάσεων.

Στα extra accessories του Genius Beni Tank περιλαμβάνεται και κοπάδι εκπαιδευμένων περιστεριών τα οποία θα ίπτανται σε σχηματισμούς πάνω από το χώρο της παρέλασης αντικαθιστώντας την δαπανηρή πτήση των μαχητικών αεροσκαφών.

Ο υπουργός άμυνας  Δ.Αβραμόπουλος έμεινε έκθαμβος από την πρόταση Βενιζέλου και υπεσχέθη την επανεξέταση του θέματος εντός των προσεχών ημερών από το ΓΕΕΘΑ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στην παραπάνω εικόνα ο πολυμήχανος Beni της ώρα της παρουσίασης στον υπουργό άμυνας του  περίφημου Genius Beni Tank.

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα. 

takis Vorini


 Digital_image_processing_by takis_Vorini_Oct_2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :