vorini-gr: Το παιδί γύρισε και μίλησε...

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Το παιδί γύρισε και μίλησε...

Απορώ πως μπορούν κάποιοι αποτυχημένοι πολιτικοί που με τις αποφάσεις τους και τους ανάρμοστους χειρισμούς τους, υπεύθυνοι για τον μαρασμό και τη δυστυχία του τόπου μας , έχουν το θράσος να επεμβαίνουν "εικαστικά"  στη διαμόρφωση του πολιτικού τοπίου της χώρας...

Το παιδί... ο "αποτυχημένος" Γ. Παπανδρέου επιστρέφει με υποδείξεις (εδώ) παίζοντας ρόλο αντιπολίτευσης για θέματα που η υπάρχουσα αντιπολίτευση έχει επισημάνει πριν από αυτόν.

Αφού ξεσκίστηκε στα μπάνια και στις πολυτελείς διακοπές μέσα σε πανάκριβα Resort ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, την ώρα που ο λαός τραβούσε τον Γολγοθά που αυτός ο ίδιος είχε διαμορφώσει, γυρίζει τώρα να δώσει και οδηγίες προς  ναυτιλομένους.

Το έχουν φαίνεται σύστημα οι Πασόκοι αν λάβουμε υπόψιν τις κατά καιρούς παρεμβάσεις και αυτής της "πολιτικής ποντικομαμής" του Κ. Σημίτη ο οποίος αφού έβαλε στο χέρι τα λεφτά του κοσμάκη με το χρηματιστήριο έχει και τα μούτρα να βγαίνει και να δίνει κατά καιρούς συμβουλές περί οικονομίας.

Καιρός είναι να βγει και ο Λαλιώτης με τον Παπαντωνίου να μας πουν και αυτοί τι πρέπει να κάνουμε για να πάει μπροστά ο τόπος! 

Βρε δε πάτε στο διάβολο λέω εγώ θρασίμια και πολιτικά ανδρείκελα....
Τέλος για εσάς πια!!

takis Vorini


Digital image processing by takis Vorini_Oct2013



Δεν υπάρχουν σχόλια :