vorini-gr: Το Μέγαρο Μαξίμου στα χέρια των ανταρτών!

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Το Μέγαρο Μαξίμου στα χέρια των ανταρτών!

Το πρώτο κοινό προγραμματικό ανακοινωθέν, μετά την κατάληψη της εξουσίας και την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης, έκαναν χθες οι επικεφαλής των ανταρτών «Κομαντάντε Βενιζέλος» και «Χενεράλ Σαμαράς»..

Με τις στολές που φορούσαν όταν κατέλαβαν το χειμερινό πρωθυπουργικό Ανάκτορο και εδραίωσαν τη νίκη της επανάστασης εναντίον του καθεστώτος (κολεξιόν αντιμνημόνιο 2013-2014), εμφανίστηκαν μπροστά στον λαό, οι νέοι ηγέτες της χώρας.

Οι συναγωνιστές Τσε Βενιζέλος και ο Φιντέλ Σαμαράς, που κατόρθωσαν έπειτα από μάχες πολλών μηνών να ρίξουν από την εξουσία την επάρατο συγκυβέρνηση, κατά τη διάρκεια μιας ιστορικής ομιλίας, διάρκειας 4 ωρών, υποσχέθηκαν στους ιθαγενείς θα εξαντλήσουν την τετραετία, προκαλώντας κύμματα ενθουσιασμού.

Επίσης, μίλησαν για τα νέα επαναστατικά ήθη που θα επικρατήσουν κι έφεραν ως παράδειγμα ότι πλέον οι προγραμματικές συμφωνίες θα γίνονται αφού έχει εφαρμοστεί το πρόγραμμα, ώστε να μπορεί ο καθένας να διαπιστώνει αν τηρήθηκαν ή όχι.

Σε ανακοίνωσή τους πάντως, οι δυνάμεις των ανταρτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μίλησαν για εξαπάτηση του λαού και εμπαιγμό, αφού ούτε το μνημόνιο σκίστηκε στο προαύλιο της Βουλής σύμφωνα με το τελετουργικό, ούτε ο κομαντάντε Βενιζέλος διαθέτει το σωστό μούσι.

**Στην εικόνα άνω οι «Κομαντάντε Benny και Χενεραλ Αντόνιο» γιορτάζουν την κατάληψη του Προεδρικού Μεγάρου, από τις δυνάμεις των αντιμνημονιακών δυνάμεων

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :