vorini-gr: Άδωνις Γεωργιάδης ► «Είμαι τρελός με δίπλωμα»

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Άδωνις Γεωργιάδης ► «Είμαι τρελός με δίπλωμα»

Το αν κάποιος είναι τρελλός ή όχι μπορεί να εξηγηθεί μόνο από ψυχιατρικής σκοπιάς. Σίγουρα κάποια εξήγηση θα υπάρχει όταν κάποιος θεωρεί ότι ο ίδιος είναι τρελλός. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης το παραδέχτηκε δημόσια...

Μετά το “σόου” που έδωσε στην εκπομπή enikos, χθες βρέθηκε στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καρντάσιανς». Εκεί, ερωτηθείς για το αν έχει δεχθεί απειλές ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «δεν με έχουν απειλήσει ποτέ, γιατί είμαι τρελός με δίπλωμα».

Ελπίζουμε η τρέλλα του κ. Γεωργιάδη να μην έχει σχέση ούτε με τη δίψα του για δημοσιότητα περιφερόμενος από εκπομπή σε εκπομπή και από κανάλι σε κανάλι, αλλά ούτε και για το μνημόνιο. Γιατι το να υποστηρίζει κάποιος ότι το μνημόνιο είναι η λύση για τη σωτηρία της χώρας, όταν και ένας πρωτοετης φοιτητης οικονομικών γνωρίζει το αντίθετο μόνο τρέλλα είναι.

Ο υπουργός Υγείας όμως, εκτός από τρελλός εμφανίστηκε και συνωμοσιολόγος, ενώ υποστήριξε ότι γνώριζε από πριν ότι η χώρα θα κατέρρεε.

«Η συνωμοσιολογία είναι το αγαπημένο μου ορεκτικό. Όποιος στοιχειωδώς ήξερε πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα από πριν ήξερε ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τη γλιτώσουμε.

Η μόνη συζήτηση μεταξύ πολιτικών ήταν όχι αν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αλλά αν αυτό θα γίνει το 12 ή το 15 ή το 20. Η ελπίδα κάποιων ήταν να χρεοκοπήσει στα χέρια του επόμενου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, γιατί τα νούμερα δεν έβγαιναν», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Ενώ με τα μνημόνια που ο ίδιος ευαγγελίζεται οι αριθμοί βγαίνουν.
www.koutipandoras.gr


Digital_image_processing_by takis_Vorini_Oct_2013®



Δεν υπάρχουν σχόλια :