vorini-gr: Τροχήλατα κοτέτσια προμηθεύονται οι αγρότες προς αποφυγή του Φόρου Ακινήτων (!)

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τροχήλατα κοτέτσια προμηθεύονται οι αγρότες προς αποφυγή του Φόρου Ακινήτων (!)

Σοκ και δέος έχει καταβάλει τους αγρότες οι οποίοι μετά την ανακοίνωση του φόρου ακινήτων ακόμη και στα κοτέτσια έτρεξαν να πάρουν τις απαραίτητες προφυλάξεις...

Παρά τις έντονες αντιδράσεις της αγροτικής κοινωνίας οι «φωτεινοί παντογνώστες» της κυβέρνησης οι επί των οικονομικών πέρασαν το επίμαχο νομοσχέδιο και ήδη μπήκε άμεσα σε εφαρμογή.

Το ύψος της έκτακτης αυτής εισφοράς καθορίζεται με βάση τον αριθμό των ορνίθων και λοιπών πουλερικών με εξαίρεση τις λυράτες και τις κοκράνες.

Το «τροχήλατο κοτέτσι» είναι μια μετατροπή της καρότσας του αγροτικού βαν σε μεταφερόμενο κλωβό κοτετσιού όπου θα μπορούν και τα ζωντανά να κάνουν τουρ σε διαφορετικές τοποθεσίες παίρνοντας τον αέρα τους ενώ οι ιδιοκτήτες τους θα αποφεύγουν τον «αέρα» του υπουργείου οικονομικών .

Στην εικόνα μια συμπαθής αγρότισσα  πλαισιωμένη από τα πουλερικά της ενώ στο βάθος το «τροχήλατο κοτέτσι» όπου στεγάζει τα συμπαθή δίποδα.

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα. 

takis Vorini

 Digital_image_processing_by takis_Vorini_Oct_2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :