vorini-gr: Αδέκαστοι δημοσιογράφοι

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αδέκαστοι δημοσιογράφοι

Ο χλευασμός και η απαξίωση των περισσότερων δημοσιογράφων για τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη –μετά τη σύλληψή του για τις πλαστές πινακίδες- δεν έχουν προηγούμενο και προκαλούν αίσθηση. Αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν έχουν παρανομήσει ποτέ. Αλίμονο....

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι που πρωτοστατούν στα σχόλια εναντίον του Μιχάλη Λιάπη είναι αυτοί που –όταν ήταν υπουργός και είχε εξουσία- του έγλειφαν τ’ αρχίδια.

Είναι απίστευτη η δουλοπρέπεια της πλειοψηφίας των Ελλήνων δημοσιογράφων που παρουσιάζονται σαν βράχοι ηθικής και νομιμότητας αν και είναι απλά σκατάδες.

Πολύ καλά σκυλάκια που περιμένουν να τους δώσεις το κοκαλάκι.

Αν τους δώσεις το κοκαλάκι, σε γλείφουν από την κορυφή ως τα νύχια.

Φυσικά, οι ίδιοι δημοσιογράφοι που έγλειφαν τους χτεσινούς κυβερνώντες, γλείφουν και τους σημερινούς.

Άλλωστε, δεν άλλαξαν τα κόμματα στην κυβέρνηση. Απλά, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκαν πως είναι ένα κόμμα και κυβερνούν μαζί.

Βέβαια, αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να γλείψουν και τους επόμενους.

Μου έλεγε μια φίλη μου που δουλεύει σε υπουργείο για τους δημοσιογράφους του κυρίου υπουργού. Με το πού άκουσα τα ονόματα των δημοσιογράφων, κατάλαβα. Όλα τα λαμόγια εκεί. Και η μάσα συνεχίζεται.

Άτυχη η Ελλάδα. Σε μια κρίσιμη περίοδο, εκτός από την δικαιοσύνη, είναι και η δημοσιογραφία που όχι μόνο δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αλλά είναι για τα μπάζα.

Βέβαια, στους Έλληνες αρέσουν αυτοί οι δημοσιογράφοι που έγιναν «σταρ» γλείφοντας τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Τους θαυμάζουν κιόλας.

Οπότε, καλά να πάθουν.

(Τι έγινε, ρε παιδιά; Κάνα payroll δεν θα δούμε; Πού τα κρύψατε;)


Δεν υπάρχουν σχόλια :