vorini-gr: Αρη-ανοί!

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αρη-ανοί!

Εναλλακτικές λύσεις ψάχνει να βρει ο Άρης Σπηλιοτόπουλος μετά την τελευταία διαδικτυακή δημοσκόπηση που τον θέλει στην τρίτη θέση για την εκλογή του ως Δήμαρχου της Αθήνας..

Θορυβημένος αλλά και θυμωμένος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «διακτινίστηκε» στα γραφεία της Συγγρού και κάλεσε εσπευσμένα «έκτακτο συμβούλιο» με συμμετοχή πρωτοκλασάτων στελεχών αλλά και «έξω-γαλαξιακών» παραγόντων.

Η παρουσία των διαπλανητικών επισκεπτών προκάλεσε αίσθηση αλλά ο πρωθυπουργός ενημέρωσε  άμεσα πως επρόκειτο για μέλη μιας ξεχασμένης διαστημικής Μ.Κ.Ο «Γαλάζιοι υποστηρικτές του Άρη» (Blue Supporters of Mars) οι οποίοι καλούνται να δώσουν λύσεις σε πιθανές περιπτώσεις «ήττας» με σχέδιο τύπου «Plan B».

Συγκεκριμένα θα εξεταστεί η πιθανότητα μιας νέας υποψηφιότητας του Άρη σε επικείμενες εκλογές, οι οποίες όμως θα γίνουν στον κόκκινο πλανήτη προς το τέλος του χρόνου καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ως προς τον ωροσκόπο του Α.Σπηλιοτόπουλου.

Κύκλοι της Συγγρού υποστηρίζουν ότι οι «γαλάζιοι επισκέπτες» καλούνται επίσης να δώσουν λύσεις και «σενάρια διαφυγής» με χρήση διαστημοπλοίων στην περίπτωση ήττας του ίδιου του πρωθυπουργού στις βουλευτικές εκλογές...

Στην εικόνα ο πρωθυπουργός εν μέσω στελεχών και εξωγήινων εξηγεί παραστατικά ότι κατάλαβε τον τρόπο διαφυγής του,σε πιθανό σενάριο ανάγκης, με διαστημόπλοιο.

takis Vorini
Fantastic Satire Stories

 Digital image processing by takis Vorini/


Δεν υπάρχουν σχόλια :