vorini-gr: Καθιερώνεται επίσημα η Εθνική Επέτειος της 18ης Μαρτίου!

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Καθιερώνεται επίσημα η Εθνική Επέτειος της 18ης Μαρτίου!

Ημέρα εθνικής εορτής θα είναι πλέον, η ημέρα της τελευταίας συμφωνίας με την τρόικα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, ώστε να θυμίζει στους Έλληνες τον αγώνα για την επιστροφή στις αγορές..

Ως επέτειος της Παλιγγενεσίας, μέρα που η πατρίδα μας με πρωτεργάτη τον Γέρο της Καλαμάτας, Αντώνη Σαμαρά, αποτίναξε τον ξένο μεταρρυθμιστικό ζυγό και βγήκε στις αγορές ελεύθερη, χωρίς να της λέει κανένας τι θα κάνει τα δανεικά της (όπως παλιά), θα γιορτάζεται στο εξής η 18η Μαρτίου, όπως η 28η Οκτωβρίου και η 25η Μαρτίου, ενώ φυσικά θα αποτελεί εθνική αργία.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, στα σχολικά βιβλία θα προστεθεί παράρτημα με αναφορές στους διαπραγματευτικούς αγώνες της κυβέρνησης και στην αντίσταση τουν Ελλήνων επί Τροϊκοκρατίας. Έμφαση θα δοθεί στον ρόλο της Εκκλησίας αλλά και στο Κρυφό Τροπολογικό Σχολειό. Δηλαδή στον τρόπο που είχαν βρει οι πατριώτες, να ακυρώνουν τις μνημονιακές νομοθεσίες που έθιγαν το πελατειακό κράτος, μέσω μουλωχτών τροπολογιών.

Τέλος, στις παρελάσεις για την νέα Εθνική Επέτειο, θα συμμετέχουν ειδικά αγήματα Cayenne, ως φόρος τιμής στην Ελλάδα της Ανάπτυξης και της Ευημερίας, ενώ προβλέπεται ειδική μοριοδότηση που θα εξασφαλίζει άμεσο δοιορισμό στο δημόσιο, για τα παιδιά που γεννήθηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Στην (φωτο) ο Οπλαρχηγός Σαμαράς, ποζάρει με τους άλλους αγωνιστές, στην αφίσα που θα κοσμεί τις σχολικές γιορτές της 18ης Μαρτίου.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :