vorini-gr: Για όλα «καθαρίζει» ο ΒΕΝΙ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Για όλα «καθαρίζει» ο ΒΕΝΙ

Οι «πολιτικές πρωτοβουλίες» του Ε.Βενιζέλου ακόμα και στην ανακοίνωση του επικείμενου ανασχηματισμού της κυβέρνησης δείχνουν το πόσο έχει ανάγκη αυτός ο ματαιόδοξος πολιτικός άνδρας να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα ...

Μάλιστα ψιθυρίζεται  ότι επιμένει αμετάκλητα για την απομάκρυνση του Άδωνι Γεωργιάδη από το Υπουργείο Υγείας, ο οποίος φαίνεται πως γίνεται δέκτης δυσαρέσκειας στις τάξεις της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του Ε.Βενιζέλου καθώς του καταλογίζουν πως με τις ενέργειές του απομάκρυνε μία παραδοσιακά υπέρ της ΝΔ ομάδα επαγγελματιών, αυτή των ιατρών. 

Έτσι σύμφωνα με δημοσίευμα ο κ. Γεωργιάδης εκφράζει ήδη την επιθυμία του να μετακινηθεί στο υπουργείο Πολιτισμού.

Και εκεί θα έχουμε άλλες πλάκες με τον Άδωνι ο οποίος όπως έχει αποτρελαθεί εντελώς με το στυλάκι «αρχαίο πνεύμα αθάνατο» θα στήσει  σίγουρα περίπτερο στο Μουσείο της Ακρόπολης και θα πουλάει βιβλία πάντα on camera!

Και για να μην απομακρυνόμαστε από το θέμα μας που ειναι ο Ε.Βενιζέλος, αυτές τις μέρες ο άνθρωπος γυρίζει σαν σβούρα από γραφείο σε γραφείο και από πόρτα σε πόρτα.

Την Τετάρτη, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Μία μέρα αργότερα, ο (αντι)συνταγματολόγος της καρδιάς μας συναντήθηκε με τον πραγματικό Πρόεδρο  της χώρας (τουλάχιστον στη διαπλοκή), τον Σταύρο Ψυχάρη.

Πληροφορίες από το koutipandoras.gr αναφέρουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήπιε το καφεδάκι του παρέα με τον επικεφαλής του ΔΟΛ, και στις 10:24 το πρωί βγήκε από το σπίτι του Σταύρου Ψυχάρη.

Το τι ακριβώς συζήτησαν δεν το ξέρουμε, αλλά προφανώς η κουβέντα δεν ήταν περί ανέμων και υδάτων...

Για όλα λοιπόν «καθαρίζει» ο ΒΕΝΙ..

Γιατί σε τούτο τον ανισόρροπο τόπο...“έσονται οι πρώτοι έσχατοι και οι έσχατοι πρώτοι” ή να σας το θέσω και διαφορετικά.. 

..το 8,2% των Ελλήνων ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές έφθασε να κυβερνά αυτό τον τόπο!

Εύγε κλεφτόπουλα!!

Article- επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini

  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :