vorini-gr: Όχι άλλη λάσπη και «ασύστολη» κινδυνολογία..φτάνει πια!

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Όχι άλλη λάσπη και «ασύστολη» κινδυνολογία..φτάνει πια!

Από υστερικό παραλήρημα και άκρα κινδυνολογία διακατέχεται η κυβέρνηση όταν μάλιστα δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού Σαμαρά αντί υποσχέσων για ένα καλύτερο αύριο ξεστομίζονται ύβρεις και λασπολογίες προς την αντιπολίτευση...


Θα ήταν καλύτερα αν ακούγαμε από το στόμα του... «Όταν φύγει η κρίση Έλληνες, θα βρείτε τη χαμένη σας αξιοπρέπεια.

Όμως τι λέω και τι προσδοκώ από έναν άνθρωπο που μαζί με το σινάφι του έκλεψε την αξιοπρέπεια τη δική μου της οικογένειας μου και όλων των Ελλήνων πολιτών.
Σε βαρεθήκαμε κ.πρωθυπουργέ και εσένα με τα μεγάλα λόγια σου, τις υποσχέσεις αλλά και εκείνο το παχύδερμο προσκολυόμενο τέρας που κουβαλάς μαζί σου και το μόνο που τον νοιάζει είναι να κρατάει με κάθε κόστος την πολιτική του «καρέκλα» και τίποτε άλλο.
  
*Ο πρωθυπουργός της Ν.Κορέας είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί για τον χαμό των 236 αδικοχαμένων μαθητών ενός ναυαγίου.

Αντίθετα εσείς δεν έχετε ακόμα την «τσίπα» να παραιτηθείτε για τις χιλιάδες αυτοκτονίες των συμπολιτών μας που τους αναγκάσατε να γίνουν αυτόχειρες για εκείνη την χαμένη τους «αξιοπρέπεια» που εσείς οι ίδιοι τους στερήσατε.

Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα..και πιστεύω πως αυτή τη φορά ο λαός θα σας τιμήσει δεόντως με την ψήφο του στέλνοντάς σας εκεί που σας αρμόζει και ακόμα παραπέρα.

Κείμενο και επεξεργασμένη εικόνα takis Vorini


Δεν υπάρχουν σχόλια :