vorini-gr: ΛΑΟφιλής η προσέγγιση..

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΛΑΟφιλής η προσέγγιση..

Τι καλοκαίρι και αυτό. Μες τον απόηχο της γενοκτονίας της Γάζας, των ευρημάτων της Αμφίπολης (φτυαριά-φτυαριά με σκοτώνεις), του ΕΝΦΙΑ και της διαγραφής των "αιωνίων φοιτητών" έγινε η μεγάλη προσέγγιση Σαμαρά -Καρατζαφέρη...

Η ένταξη του δευτέρου στους κόλπους της Ν.Δημοκρατίας αναδεικνύει έντονα τον σύγχρονο "πολιτικό ορυμαγδό" που επικρατεί στον τόπο μας.

Διδάκτωρ της "πολιτικής κολοτούμπας" ο Γ.Καρατζαφέρης κατάφερε πρώτα να "τακτοποιήσει" τους αριστούχους μαθητές του  τον Άδωνι αλλά και τον "τσεκουράτο" Βορίδη και τώρα εισέρχεται στους κόλπους της προσφιλούς παράταξης  για να ξορκίσουν όλοι μαζί το κακό που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ!

Κάποτε εξόρκιζαν τους κομμουνιστές. Δεν είναι τώρα αυτοί στη μόδα!

Αν και ασχολούμαι ετεροχρονισμένα με το θέμα στάθηκα σε αυτό γιατί πράγματι θεωρώ ότι οι περισσότεροι των  πολιτικών στην Ελλάδα φαίνεται να μην έχουν πάρει ακόμα τα μηνύματά τους.
Και είναι τρομερά εξοργιστικό αν σκεφθείς πως για αυτό ευθύνεται ολοκληρωτικά ο λαός.

Γιατί αγαπητοί φίλοι..με την ίδια ευκολία που μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα πουλάνε την χώρα και λυμαίνονται ασυνείδητα τις οικονομίες του λαού σπρώχνοντας στην κατάντια εκατομμύρια συμπολιτών μας.

Όσο δε για τον κ.Σαμαρά.. ΛΑΟφιλής η προσέγγιση του βάζοντας θυρωρό στην πολυκατοικία τον Γ.Καρατζαφέρη!

Αν δεν ταιριάζανε… δεν θα συμπεθεριάζανε! 

Ιδού τα χάλια τους!





Article-επεξεργασμένη εικόνα:takis Vorini
  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια :