vorini-gr: Σοφία Βούλτεψη…Ξεχνάς…

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Σοφία Βούλτεψη…Ξεχνάς…

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αποτελεί “λαμπρό” παράδειγμα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που χαρακτηρίζει την πολιτική σκηνή του τόπου...


Η συνταγή είναι δυστυχώς η ίδια, βαρετή και συγχρόνως επικίνδυνη : σκληρή πολιτική κριτική στους κυβερνώντες από την απλή θέση στα βουλευτικά έδρανα , η οποία μεταλλάσσεται σε υπέρμετρα υποστηρικτική του κυβερνητικού έργου με δηλώσεις “βασιλικότερες του βασιλέως”...

Τα έργα και ημέρες της Σοφίας Βούλτεψη απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβε υπουργικό πόστο είναι παροιμιώδεις και ενδεικτικές του εν γένει παρακμάζοντος πολιτικού κλίματος.

Ωσάν πιστό στρατιωτάκι εκτελεί τις ως άνωθεν εντολές χωρίς να ακούει αυτά τα απίστευτα που η ίδια μεταφέρει , συγκεκριμένα το επίσημο στόμα της κυβερνητικού εκπροσώπου, ενοχοποιώντας τους συμπολίτες της- υπενθυμίζοντάς της οτι και εκείνη Ελληνίδα είναι- ότι τα λεφτά που έδωσαν οι Έλληνες για τα ακίνητα είναι χαμένα λεφτά και ότι η ίδια δεν διαθέτει ακίνητα.

Δυστυχώς η διάψευση των λόγων της περί κατοχής αρκετών ακινήτων στο όνομα της θα πρέπει να της δημιούργησε πολιτισμικό σοκ , διότι δεν εξηγείται με επιστημονικούς όρους η παραληρηματική κατολίσθηση της συμπεριφοράς της , με κορωνίδα την πρωτόγνωρη πολιτική παρέμβαση στην ΝΕΡΙΤ για να μην μεταδοθεί η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.

Παραθέτω απόσπασμα απο τις δηλώσεις της:

“Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ.”

“Εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα», μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα  Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων.”
Ευλόγως αναρωτιέμαι και εγώ μαζί με εσάς:
Αυτό είναι το μοντέλο δηλώσεων που περιμένουν οι Έλληνες πολίτες για να ενημερωθουν για τα κυβερνητικα τεκταινόμενα της χώρας;”

  • Μήπως η κ Βούλτεψη θα πρέπει να συμβουλευτεί ένα καλό εγχειρίδιο , που πρώτα απ΄ολα θα της διδάξει μαθήματα αξιοπρεπούς συμπεριφοράς και φέρεσθαι όταν απευθύνεται στον ελληνικό λαό;.
  • Μήπως κάποιος πρεπει να της θυμίσει ότι η ωραία καρεκλίτσα που κάθεται είναι προσωρινά δοσμένη και ακριβοπληρωμένη από τους ελληνες πολίτες και σε λίγο καιρό το όνομα της και η πολιτική της ύπαρξη θα αποτελούν “μια ανάμνηση παλία” όπως και της πλειοψηφίας των κυβερνώντων.
  • Μήπως κάποιος πρέπει να την κατεβάσει απο το καλάμι που έχει καβαλήσει και να της επιστήσει την προσοχή για το ύφος των “σαράντα καρδιναλίων” το οποίο έχει υιοθετήσει και την έχει τοποθετήσει στη λίστα με τις γραφικότερες πολιτικές φυσιογνωμίες.
  • Μήπως κάποιος θα πρέπει να της υπενθυμίσει ότι όταν θα “γυρνάει” στις γειτονιές για τα ψηφουλακια αυτών των Ελλήνων που τα χρήματα τους και οι κόποι τους πήγαν χαμένα ,- σύμφωνα με τις δικές της δηλώσεις πάντα- πολύ απλά θα της γυρίσουν την πλάτη γιατί και η ψήφος τους γι αυτή την πολιτικό …έχει πάει χαμένη;



επεξεργασμένες εικόνες takis Vorini


Δεν υπάρχουν σχόλια :